She Captains logotyp

KURSER

Vi lär oss tillsammans på våra kurser! Let's go sailing gals - med mer kompetens, ökad trygghet och självständighet på båten!

Vissa av oss har redan båt, rejält med erfarenhet och navigerar tryggt till varje hamn. Någon annan kanske bara drömmer om havet och har ännu inte fått möjligheten att ta sig ut på böljan. Vi anordnar nybörjarkurser, manöverövningar, meckarkurser och prova-på seglingar. 

Med våra kurser vill vi ge inspiration och kunskap som peppar till att våga anta nya utmaningar på sjön. Vår målsättning är att erbjuda möjlighet att delta digitalt vid teoretiska kurser eller föreläsningar, för att på så sätt kunna erbjuda kurser till alla She Captains oavsett var man bor,

Har du önskemål och förslag på sådant som du skulle vilja att vi anordnade? Mejla gärna dina ideér till oss på utbildning@shecaptain.se.

Gå med i vår coola medlemsklubb!

Som medlem i the Club får du exklusiv möjlighet att delta i alla våra kurser, event och eskadrar, rabatt på våra unika kläder och sköna prylar i webbshopen och andra grymma erbjudanden. Dessutom supportar du vårt fantastiska nätverk och gör det ännu mer hållbart.