She Captains logotyp

THE CLUB

She Captains medlemsklubb the Club startade våren 2019. Är du inte medlem än? Join us, och läs allt om the Club här.

Bli medlem i the Club

Medlemskap i the Club är öppet för alla som identifierar sig som kvinna och är över 15 år. Medlemskapet för 2024 kostar 300 kronor.

Du blir medlem i the Club genom att att klicka på knappen nedan och följa registrerings- och betalprocessen. Ditt medlemsnummer finns angivet på kvittot som skickas till din mejladress när du betalat.

She Captain använder sig av appen Cardskipper dit ditt medlemsbevis skickas och appen används också för kommunikation med dig som medlem.

Vad får jag som medlem?

Du får exklusiv möjlighet att delta i alla våra aktiviteter; eskadrar i Sverige och utomlands, spännande kurser som exempelvis båtmeck, nybörjarkurs för dig som vill lära dig att kappsegla, manöverövningar, roliga events och prova-på tillfällen.


Har du sett våra coola t-shirts, buffar, mössor, vimplar, handukar med mera i vår webbshop? Som  medlem i The Club får du givetvis medlemspris!


Som medlem får du också 10 procent i rabatt på hela Moorys sortiment, Sveriges bredaste och smartaste butik för båttillbehör, kläder och prylar för sjön! Rabattkoden hittar du i Cardskipper, en ny varje månad. Rabatten gäller inte elektronisk utrustning och kan inte kombineras med kampanjer.


Som medlem är du även med och stöttar vårt viktiga arbete för ett mer jämställt båtliv, en grymt bra anledning bara det!

Medlemsappen Cardskipper

När du blivit medlem i the Club har du ett konto i Cardskipper. Du kan antingen använda mobilappen eller logga in via datorn.


Ladda ner gratisappen Cardskipper till din mobil antingen från App Store eller Google Play.


I Cardskipper kan du ändra dina medlemsuppgifter, anmäla dig till event, läsa erbjudanden och nyheter samt betala din medlemsavgift. Om du använder mobilappen kan du visa upp ditt medlemskort som biljett eller i köp. Du loggar in med telefonnummer eller mejl. Om du glömmer ditt lösenord kan du beställa ett nytt.


Som medlem får du alltid information först om våra aktiviteter eftersom nya event och eskaders releasas först i medlemsappen. För att inte missa när vi öppnar anmälan till nya event eller eskaders rekommenderar vi dig att använda appen i din mobil och slå på "push-notiser" under Inställningar.

Vanliga frågor

Hur förnyar jag mitt medlemsskap?
Är du redan medlem och vill förnya ditt medlemskap gör du det i Cardskipper.

Vad är medlemsvillkoren i The Club?

Du kan läsa om våra medlemsvillkor här >>

Kan jag ångra mitt medlemskap?

Om du ångrar ditt köp av medlemsskap inom 14 dagar från den dag som du köpte medlemskapet får du pengarna tillbaka. Kontakta admin@shecaptain.se.

Vad går medlemsavgifterna till?

Avgifterna används för de utgifter vi har i samband med att verksamheten växer. Ditt bidrag gör att vi kan utöka antalet aktiviteter, övningstillfällen, eskaders & events. Alla vi som arbetar i She Captains olika teams gör det helt ideellt.

Hur hanterar ni mina personuppgifter?

Du kan läsa om hur vi behandlar personuppgifter och om dina rättigheter i She Captains personuppgiftspolicy >>

Hur betalar jag?

Du betalar i Cardskipper via Swish eller direktbetalning till bank. Cardskipper är ansluten till följande banker: Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken. Inga avgifter tillkommer när du betalar med kort eller via bank.

Vem kontaktar jag om jag har fler frågor?

Mejla oss på admin@shecaptain.se.