Logotyp för She Captain

Nätverket för kvinnor som älskar sjön!

THE CLUB

SHE CAPTAINS MEDLEMSKLUBB


Ett nytt grymt She Captain år här! Förnya ditt medlemskap i Cardskipper appen nu så är du redo att boka plats på våra kommande aktiviteter. Är du inte medlem än? Join us, och läs allt om The Club här.


Vi är sååå stolta över vår medlemsklubb The Club. Sedan starten våren 2019 har vi idag närmare 400 coola She Captains som medlemmar - och fler ska det bli framöver!!


Som klubbmedlem stärker du, supportar och gör vårt fantastiska nätverk ännu mer hållbart. Du som medlem har exklusiv möjlighet att delta i alla våra aktiviteter; eskadrar i Sverige och utomlands, spännande kurser som exempelvis Manöverövningar, roliga events och kul prova-på tillfällen så som J70 segling med KSSS. Sist, men absolut inte minst, som klubbmedlem får du ta del grymma erbjudanden från våra fantastiska samarbetspartners!


Medlemskap i The Club är öppet för alla som identifierar sig som kvinna och är över 15 år. Medlemskapet för 2020 kostar 300 kr. Naturligtvis kan du välja att endast fortsätta vara med i nätverket via She Captains Facebook-grupp


HUR BLIR JAG MEDLEM I THE CLUB?

She Captain använder sig av appen Cardskipper för att digitalt leverera medlemskort och kommunikation. Appen ger dig tillgång till ditt medlemskort (att visa upp som biljett eller i köp) samt erbjudanden, nyheter och annan nyttig information direkt i din mobil.


Du startar ditt medlemskap i The Club  enklast här genom att följa registrering- och betalprocessen. Sedan laddar du ner appen Cardskipper där du finner ditt digitala medlemskort. Din unika medlemskod finns angiven på kvittot som skickas till din mailadress när du betalat. 


SKAFFA CARDSKIPPER

Du laddar ner gratisappen Cardskipper till din mobil antingen i App Store  eller Google Play.


She Captain Supporter är medlemskapet för alla män och företag som vill joina vår mission att få fler kvinnor att bli friare och mer aktiva på havet. Välkomna att bli en She Captain Supporter


VANLIGA FRÅGOR


Vem kan bli medlem i The Club och vad kostar det?

The Club är öppet för alla She Captains som identifierar sig som kvinna och är över 15 år. Medlemskapet för 2020 kostar 300 kr.


Vem kan bli She Captain Supporter och vad kostar det?

Precis vem som helst! Om du vill stötta det She Captain är och gör så är du grymt välkommen som supporter. Det kostar från 300 kr.


Hur blir jag medlem eller supporter?

She Captain använder sig av gratisappen Cardskipper för att digitalt leverera medlemskort och kommunikation.

Här blir du medlem i The Club >> 

Här blir du She Captain Supporter >>


Ladda sedan ner Cardskipper på App Store eller Google Play

Är du redan medlem förnyar du ditt medlemskap i Cardskipper appen!


Vad används medlemsavgifterna till?

Avgifterna används för de utgifter vi har i samband med att verksamheten växer. Ditt bidrag gör att vi kan utöka antalet aktiviteter, övningstillfällen, eskaders & events. Alla vi som arbetar i She Captain Competence teams gör det helt ideellt och utan ersättning, bara för att det är så kul att se She Captain växa!


Hur betalar jag?

Du betalar i Cardskipper appen med kort, via faktura eller direktbetalning till bank. Cardskipper är ansluten till följande banker: Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken. Inga avgifter tillkommer när du betalar med kort eller via bank, vid fakturabetalning tillkommer fakturaavgift på 19,90 kr inkl. moms.


Vad är medlemsvillkoren i The Club?

The Club medlemsvillkor kan du läsa här >>


Kan jag ångra mitt medlemskap?

Om du ångrar ditt köp av medlemsskap inom 14 dagar från den dag som du köpte medlemskapet får du pengarna tillbaka. Kontakta  admin@shecaptain.se


Hur hanterar ni mina personuppgifter?

Du kan läsa om hur vi behandlar personuppgifter och om dina rättigheter i She Captain personuppgiftspolicy >>


Jag har fler frågor och vill prata med She Captain om detta, vem kontaktar jag?

Du kan mejla dina frågor till: admin@shecaptain.se


KONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event
event@shecaptain.se 


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se


SAMARBETEN


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSSvartvit logotryp för She Captain