She Captains logotyp

ESKADRAR

Finns det nåt roligare än att åka båt ihop? Vi tycker ju inte det... Så häng med på eskader med She Captain!

She Captain organiserar seglingar och eskadrar, med enbart kvinnliga skeppare och besättningar, ger fler kvinnor trygga och säkra möjligheter att aktivt delta i sjölivet. Eskadrarna är till för att ge upplevelser och erfarenhet av segling och båtliv, utan att det är en kurs.

Till She Captains eskadrar i svenska farvatten är du lika välkommen oavsett du kommer med segelbåt eller motorbåteller bara vill följa med, det vi kallar för att “gasta”.Vi eftersträvar att sätta samman besättningar med blandad erfarenhet, allt från nybörjare till mycket erfarna seglare och skeppare.

Vid våra eskadrar utomlands hyr vi segelvåtar i 30-50 fotsklassen via olika uthyrare och utser en erfaren skeppare och co-skipper från våra egna medlemmar. I övrigt fördelas besättningen så att det blir en lagom mix av erfarna och mindre erfarna She Captains. Resorna bokas som gruppresor via resebolag.

Tillsammans skapar vi positiva upplevelser på sjön!


Gå med i vår coola medlemsklubb!

Som medlem i the Club får du exklusiv möjlighet att delta i alla våra eskadrar och aktiviteter, rabatt på våra unika kläder och sköna prylar i vår webbshop och andra grymma erbjudanden. Dessutom supportar du vårt fantastiska nätverk och gör det ännu mer hållbart.