MEDLEMSVILLKOR

I THE CLUB


Hello sailor och bästa medlem! Här kan du läsa om vad som gäller kring ditt medlemskap i She Captain The Club. När du väljer att bli medlem hos oss, alternativt förlänga ditt befintliga medlemskap, väljer du samtidigt att acceptera och följa dessa medlemsvillkor.


PERSONLIGT MEDLEMSSKAP

Från och med det år du fyller 15 år* och identifierar dig som kvinna har du möjlighet att bli medlem hos oss och får då tillgång till hela vårt utbud av aktiviteter. Medlemskapet gäller per kalenderår och betalas via gratisappen Cardskipper enligt den prislista som gäller vid var tid. Ditt medlemskap är personligt och kan inte överlåtas.

*för medverkan på eskader måste du ha fyllt 18 år.


DIN ÅNGERÄTT

Om du ångrar ditt köp av medlemsskap inom 14 dagar från den dag som du köpte medlemskapet får du pengarna tillbaka. Kontakta admin@shecaptain.se

 

SÄKERHET UNDER AKTIVITETER

All medverkan på våra eskadrar, events och övningar sker på egen risk och under ditt eget ansvar. Medlemmar bär själv ansvar för sina handlingar, beslut och följderna av dessa. She Captain har inga försäkringar som täcker enskilda individer eller förlust av personliga tillhörigheter.


DINA PERSONUPPGIFTER ÄR I TRYGGT FÖRVAR

Vi på She Captain behandlar dina personuppgifter för att på bästa sätt kunna tillhandahålla dig de tjänster vi erbjuder. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina personuppgifter alltid följs när vi behandlar dina personuppgifter inom vår verksamhet. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har i vår personuppgiftspolicy. Har du några frågor kring personuppgiftsbehandlingen är du alltid välkommen att mejla till admin@shecaptain.se, 


FOTOPOLICY

She Captain har en fotopolicy som berör fotografering och publicering av bilder i syfte att främja föreningens verksamhet. She Captain vill kunna kommunicera bilder från våra aktiviteter och som delaktig i dem är det därför viktigt att du känner till att publicering av foton i detta syfte kan ske på hemsidan, i sociala medier och i annan marknadsföring. Om du ska delta i en aktivitet och inte vill synas i bild måste du därför meddela, samt få bekräftelse, från event@shecaptain.se att du inte vill synas i bild som kan användas på detta sätt.


RIKTLINJER FÖR BILDER SOM KAN PUBLICERAS

De bilder som kan komma att användas ska vara av hög kvalité. Du kan känna dig trygg med att de är smakfulla och att vi inte publicerar bilder på någon i badkläder utan att be om lov.


RIKTLINJER FÖR BILDPUBLICERING I SOCIALA MEDIER

Vi vill inspirera dig till att publicera bilder på sociala medier som går i linje med vad She Captain står för. Vi är måna om att alla ska känna sig trygga och kunna vara sig själva när de deltar i våra aktiviteter och du bör alltid be om lov innan du publicerar en bild där andra deltagare är med.

 

VÅR MEDLEMSKOMMUNIKATION

Som medlem hos She Captain får du inbjudningar, information om våra aktiviteter och erbjudanden via vårt nätverk på Facebook, här på hemsidan samt ditt digitala medlemskort i appen Cardskipper. 


ÄNDRINGAR I MEDLEMSVILLKOR

She Captain har rätt att ensidigt göra ändringar i dessa medlemsvillkor. Om en ändring är av väsentlig betydelse för dig som medlem kommer du att informeras om ändringen i god tid innan den börjar gälla.


Har du frågor rörande medlemskapsvillkoren? Kontakta admin@shecaptain.se.