She Captains logotyp

MEET-UP@SEA AVFROSTNING

4-5 MAJ

Ligger båten i sjön men är inte riktigt är tipp topp för sommarens seglatser ännu? Vore det inte skoj att förena nytta med nöje tillsammans med likasinnade?


Bjud med dig vänner, familj eller andra She Captains ombord så samlas vi och hjälper varandra med att fixa med riggen, pyssla med seglen, komplettera saxsprintar, inspektera masten, byta impeller eller något annat som du gärna har ett par extra händer till eller vill ha tips och råd om! Kom och häng med på premiären av vårt nya vårfixarevent! 😎 🌊⛵🚤☀️


She Captain bjuder på mingel med välkomstdrink och snacks senare på eftermiddagen. På kvällen grillar vi tillsammans, tänder upp bastun och tar oss kanske ett dopp i det svala vattnet och pustar ut efter eftermiddagens fixande och arbete medan vi pratar och drömmer oss bort mot sommarens äventyr till sjöss! Dagen efter fortsätter vi efter frukost att hjälpas åt med eventuellt båtfixande innan vi tar sikte mot hemmahamnarna igen - nöjda och glada efter ett grymt utfört arbete!

😎 🌊⛵🚤☀️


Lördag 4 maj: Båtfix och umgänge under eftermiddagen.

Cirka klockan 17 - Mingel på bryggan där She Captain bjuder på ankarskål!

Cirka klockan 18:30 - Vi tänder grillarna på bryggan, samtliga båtar tar med sin egen mat som vi avnjuter gemensamt på bästa She Captain vis!


Söndag 5 maj: Cirka klockan 10 - Gemensamt morgonkaffe på bryggan där vi pratar om sommarens kommande äventyr. Ta med din termos och umgås en stund innan vi fixar det sista på båtarna och sedan beger oss hemåt igen.


OBS! Anmälan öppnar under andra halvan av mars.


Datum

4-5 maj


Plats

Kryssarklubbens brygga vid Norrviken på Runmarö.

Om bryggan

Kryssarklubbens brygga har plats för många båtar. Bryggan är relativt hög och här gäller stävförtöjning med boj (alternativt eget ankare) i aktern. I land finns tillgång till både bord & bänkar, tak över huvudet, mulltoa, bastu och sopmaja. I viken finns även plats för svajankring av extra båtar om det skulle behövas.


Anmälan

Du bokar plats  genom att anmäla dig till eventet via Cardskipper, vår digitala medlemsapp. Inte medlem? Läs mer om She Captain the Club medlemskapet och hur du blir medlem.

Kostnad

Medlemmar i the Club  är välkomna att delta för 200 kronor per båt. I kostnaden ingår bryggavgift (100 kronor) som vi betalar till kryssarklubben samt välkomstminglet.

OBS! Du behöver ladda ned appen CardSkipper eller logga in på datorn för att bli medlem i the Club och kunna anmäla dig till någon av She Captains alla eskadrar och events.p