She Captains logotyp

STYRELSE OCH LEDNING

She Captains styrelse är ny från årsmötet i november 2022 då ledamöter och suppleanter valdes in.

Ledamöter och suppleanter i styrelsen

Louise Callenberg

Ordförande

Louise är nyvald ordförande för She Captain 2023 och har ett brinnande intresse för sjön sedan barndomen. Hon växte upp i Lysekil och seglade allt ifrån optimist och e-jolle till diverse olika regattor och havskappseglingar ihop med sin pappa och hans x-yachts. 2021 deltog hon i Gotland Runt som taktiker, ombord på Ella First ihop med 8 andra coola kvinnor. Som nybliven ägare till Linjetten Tjorven längtar hon efter att få utforska Stockholms skärgård med sin egen familj och även utmana sig själv med ett och annat seglingsrace! Louise drivs av ledarskap och chefsskap och hur man utvecklar organisationer och samhället mot framtiden. Vi är fantastiskt glada att få överlämna rodret till Louise i She Captains nya styrelse!

Jessica Carlsson

Program & tech coordinator

Jessica har suttit med i team event och/eller styrelsen sedan She Captain grundades och har full koll på det mesta. Hon koordinerar och synkar de olika teamens arbeten och hjälper att serva med tekniska lösningar. Hon gillar även utmaningen att kliva in som projektledare för olika event och eskaders och ledde nu senast Greklandseskadern. Till vardags jobbar Jessica med livslängdsmodulering av halvledarlasrar och optiska modulatorer. Havet har alltid utgjort en särskild lockelse för henne och sedan snart sju år tillbaka seglar hon med familjen en Bavaria 32 och drömmer om olika spännande utmaningar som att få chansen att segla Gotland Runt eller att korsa Atlanten.

Åsa Baihofer

Team Leader Event

Åsa leder Team Event för andra året och roddar med She Captains närvaro på mässorna, övriga event och rycker alltid in där det behövs! Hon förälskade sig i havet som nioåring då hon korsade Atlanten på ett lastfartyg. Åsa jobbar till vardags med att stötta större ledningsgrupper och fokuserar mycket på event och nätverkande. Hon är nyss hemkommen efter en månads segling från Kroatien till Kanariöarna. Vi ser fram emot fler event i Team Events regi!

Anna Faber

Team Leader Eskader

Anna började 2021 i styrelsen och leder team eskader. Hon har lång erfarenhet av segling på Östersjön i och omkring Nederländerna och är uppvuxen i en riktig seglarfamilj. Hon flyttade till Sverige under 2020 och hittade snabbt till She Captain. Numera blir det en hel del Nauticat-seglande i Stockholms skärgård och inhopp som gast på olika regattor. Anna jobbar till vardags med Data Privacy.

Eva Lundström

Team Leader Kommunikation

Eva har varit teamleader för team kommunikation i två år och är en mästare på att trolla med ord och bild, slänga i hop kommunikationsplaner, pressreleaser eller låta sig intervjuas på TV och berätta om She Captain! Hon seglade mycket som barn, både optimistjolle och kölbåtar i form av skärgårdskryssare uppe i Bottenviken. Efter ett antal år som båtlös i Stockholm med världens vackraste skärgård inom räckhåll insåg hon att ”Navigare necesse est” och köpte sig en mindre segelbåt som ligger i Näsbyviken. Eva har jobbat i marknadschefsroller de senaste 20 åren, mestadels i resebranschen, men har nyligen bytt
till mediebyråbranschen. Gillar fart på sjön och ser fram emot att testa på ännu mer tävlingssegling framöver och gärna minst ett till Gotland Runt!

Ursula Boijer Josephson

Team Merch & 2:a Suppleant

Ursula har varit aktiv i team Merch till och från sedan maj 2020, hon förvaltar numera också She Captains shoplager i huset i Sollentuna, där hon bor med sina två vuxna söner. Navigeringsälskande Ursula har varit en kompetent “Ruffhäxa” i 20 år, men kom äntligen “ut” och köpte en egen Bellona 23 härom året, som hon vill utforska skärgården med.

Eva Söderstedt

Admin & ekonomi

Eva är en klippa på redovisning och ekonomi och har varit föreningens revisor sedan den bildades, men kliver i år in som financial officer! Hon är även extremt rutinerad på sjön, seglar sin “T2”, har hållit i olika utbildningar på sjön och har full koll på det där med segling i medelhavet. Nu senast var hon seglingsledare vid Greklandseskadern 2022. Eva har arbetat med företagsutveckling, bl a under ett 20-tal år på Volvo Lastvagnar med utveckling av återförsäljarnätet i Norden.

Susanne Liminga

Admin & Cardskipper

Susanne hanterar sedan 2021 allt som har med det digitala medlemskapet att göra och Cardskipper, där du som medlem ser vad som är på gång och kan anmäla dig till våra aktiviteter. Som inbiten Luleåbo är hon vår nordligaste utpost där hon har seglat i Norrbottens superfina skärgård med en Linjett 32. För tillfället är hon båtlös, om man inte räknar kanoten och SUP-brädan, förstås. Hon gillar fart och fläkt, hon joinade den senaste eskaderseglingen och ser fram emot fler äventyr med She Captain. Hon är ordförande i en lokal bryggförening och trivs utmärkt med alla former av styrelsearbete. På vardagarna arbetar hon med upphandling av forskningsutrustning till universitet.

Cecilia Hedin

1:a Suppleant

Cecilia gjorde en rivstart i team Event & Eskader 2022 och styrde upp vår mest traditionstyngda och otroligt uppskattade Stockholmseskader! Hon är inte bara en entusiastisk seglare utan även en mästare på att sabrera allehanda bubblor med sin sabel. Sedan 2017 seglar hon så ofta som det bara går på en Hanse 400 tillsammans med sambon, hunden och ibland följer även någon av de tre tonårsdöttrarna eller goda vänner med. Till vardags jobbar Cecilia med att styra upp en konstruktionsavdelning som jobbar
med marina system.