STYRELSE OCH LEDNING

She Captain har en helt ny styrelse från årsmötet i november 2021 då nedanstående

styrelsemedlemmar valdes in. Du kan kontakta dem via styrelsen@shecaptain.se

CHRISTINA RUNEFELT

ORDFÖRANDE

Christina är vår kapten som håller rodret och ordförandeklubban för andra året i rad. Hon är en synnerligen tuff och orädd kvinna, som helt på eget bevåg köpte sig en Linjett 32 för två år sedan och därefter i rask takt anmälde sig till She Captains båtmekanikerkurs, kappseglingskurs och Stockholmseskadern! På den senare blev hon dessutom en fena på sabrera champagne. Från 0 till 200 är verkligen hennes melodi - och vi andra hänger gärna på! Christina, som till vardags är jurist, kan allt om styrelsearbete och bor i Bromma med man och tre barn.

JESSICA CARLSSON

PROGRAM & TECH COORDINATOR

Jessica har suttit med i styrelsen sedan She Captain grundades och har full koll på det mesta. Hon koordinerar och synkar de olika teamens arbeten, är beredd att serva med tekniska lösningar,  men har fortfarande en stadig fot i Team Event.  Till vardags jobbar Jessica med livslängdsmodulering av halvledarlasrar och optiska modulatorer. Havet har alltid utgjort en särskild lockelse för henne och sedan 5 år tillbaka seglar hon med familjen en Bavaria 32 och drömmer om spännande utmaningar som en Gotland Runt segling eller att korsa Atlanten.

ÅSA BAIHOFER

TEAM LEADER EVENT

Åsa leder Team Event för andra året och roddar med She Captains närvaro på mässorna, övriga event och rycker alltid in där det behövs! Hon förälskade sig i havet som 9-åring då hon korsade Atlanten på ett lastfartyg. Åsa jobbar till vardags med att stötta större ledningsgrupper och fokuserar mycket på event och nätverkande. Hon är nyss hemkommen efter en månads segling från Kroatien till Kanariöarna. Vi ser fram emot fler event i Team Events regi! 

HELENA NORDMARK

EKONOMI & MEDLEMSKAP

Helena är nyvald styrelseledamot med ansvar för She Captains ekonomi och administration. Hon är Nacka-bon som älskar att njutningssegla, ligga i naturhamn, grilla och känna lugnet av naturen. Sedan småbarnsåren har hon varit mycket på sjön, både i motorbåt och motorseglare. I vuxna år har hon tillbringat somrarna på en Bavaria eller en Dehler. Till vardags jobbar hon med finans på Länsförsäkringar Bank. 

ANNA FABER

TEAM LEADER ESKADER

Anna har lång erfarenhet av segling på Östersjön i och omkring Nederländerna och är uppvuxen i en riktig seglarfamilj.  Hon flyttade till Sverige under 2020 och hittade snabbt till She Captain. Hon har hunnit vara med på flera Meet-Ups och Stockholmseskadern och genom dessa träffat många likasinnade. Nu längtar hon efter kommande eskadrar både i de blå vattnen runt Medelhavet och här i Sverige - och passar det ju perfekt att hon fått ansvaret att leda arbetet inom Team Eskader. Anna jobbar till vardags med Data Privacy.


EVA LUNDSTRÖM

TEAM LEADER KOMMUNIKATION

Eva seglade mycket som barn, både optimistjolle och kölbåtar i form av skärgårdskryssare uppe i Bottenviken. Efter ett antal år som båtlös i Stockholm köpte hon sig en mindre segelbåt som ligger i Näsbyviken. Eva har jobbat i marknadschefsroller de senaste 20 åren, mestadels i resebranschen men har nyligen växlat över till mediebranschen. Gillar fart på sjön och ser fram emot att testa på ännu mer tävlingssegling framöver, alltifrån matchracing till havskappseglingar. Hos She Captain rattar hon kommunikationen tillsammans med gänget inom Team Kommunikation sedan början av 2021.

SUSANNE LIMINGA

EKONOMI OCH MEDLEMSSKAP

Susanne är inne på sitt andra år som styrelsesuppleant med ansvar för She Captains digitala medlemsapp Cardskipper. Som inbiten Luleåbo är hon vår nordligaste utpost där hon har seglat i Norrbottens superfina skärgård med en Linjett 32. För tillfället är hon båtlös, om man inte räknar kanoten och SUP-brädan, förstås. Hon gillar fart och fläkt. Susanne joinade den senaste eskaderseglingen och ser fram emot fler äventyr med She Captain. Hon är ordförande i en lokal bryggförening och trivs utmärkt med alla former av styrelsearbete. På vardagarna arbetar hon med upphandling av forskningsutrustning till universitet.

ELLEN THUNELL

TEAM MERCH

Ellen är nyvald som suppleant i styrelsen och är teamleader inom Merch. Hon är uppvuxen på havet i diverse båtar med sin familj och började segla när hon blev 18. Det gick snabbt och efter 1 år seglade hon Atlanten och sedan Stilla havet.  Hon har även hunnit med en del kappsegling i Sverige och brinner för att fler tjejer ska ta plats på havet och vad passar bättre då än att engagera sig i Sveriges coolaste förening? Till vardags pluggar hon till sjuksköterska i Lund och drömmer om att kunna kombinera det med sjöfart. Just nu har hon förmånen att få segla en Dartsailer 38 ketch och det gör hon helst i Karlshamn, Blekinge där hon också hoppas få utveckla She Captain! Ellen längtar till årets eskadrar och är supertaggad att få träffa alla!