STYRELSE OCH LEDNING

She Captain har en helt ny styrelse från årsmötet i november 2020 då nedanstående

styrelsemedlemmar valdes in. Du kan kontakta dem via styrelsen@shecaptain.se

CHRISTINA RUNEFELT

ORDFÖRANDE

Detta är en synnerligen tuff och orädd kvinna, som helt på eget bevåg köpte sig en Linjett 32 förra året, och därefter i rask takt anmälde sig till She Captains Båtmekanikerkurs, Kappseglingskurs och Stockholmseskadern! Från 0 till 200 är Christinas melodi, som till vardags är jurist, kan allt om styrelsearbete och bor i Bromma med man och 3 barn. 

NILLAN ESSÈN

TEAM LEADER MERCH

Nillan har tidigare skutseglat mycket över hela Europa och efter en karriär inom medicinsk teknik sadlade hon om för att bli sjöbuse på riktigt. Idag jobbar coola Nillan som sjökapten och Överstyrman på fraktfartyg som far fram och tillbaka över Östersjön. På fritiden seglar hon gärna i Stockholms skärgård med sina vänner. Kanske mötte ni henne ute i Sandhamn i somras, där hon & hennes vänner spontant bjöd in alla She Captains till sin båt i ett spontant infall på Facebook!  

ÅSA BAIHOFER

TEAM LEADER EVENT

Åsa har under det gångna året suttit i Team Event och roddat snyggt med She Captains närvaro på mässor och har även deltagit i flertal av She Captains eskadrar. Hon förälskade sig i havet som 9-åring då familjen följde med pappa sjömannen över Atlanten på ett lastfartyg. Åsa jobbar till vardags event, konferenser och fokuserar mycket på nätverkande. Vi ser fram emot fler event i hennes regi!

WENCHE MEDIN

TEAM ESKADER

JENNY HEDMO

TEAM LEADER ESKADER

Jenny har ägnat sig åt båtliv i många år med man och barn, och bor i Näsbypark norr om Stockholm. Hon skeppar tryggt familjens Jeanneau SO519 och drar gärna ut på tjejseglingar.  Jenny har en bakgrund i IT- och Telekombranschen där hon arbetat med affärs- och verksamhetsutveckling, senast inom Partnerverksamhet & lojalitetsprogram. Jenny brinner för långseglingar + eskadrar och har sedan tidigare varit aktiv i KSSS och arrangerat bland annat familjeeskadrar. 


EVA LUNDSTRÖM

TEAM LEADER KOMMUNIKATION

Eva seglade mycket som barn, både optimistjolle och kölbåtar i form av skärgårdskryssare uppe i Bottenviken. Efter ett antal år som båtlös i Stockholm med världens vackraste skärgård inom räckhåll insåg hon att ”Navigare necesse est” och köpte sig en mindre segelbåt som ligger i Näsbyviken. Eva har jobbat i marknadschefsroller de senaste 20 åren, mestadels i resebranschen och sedan 2017 på Scandic Hotels. Gillar fart på sjön och ser fram emot att testa på ännu mer tävlingssegling framöver.

Wenche är relativt ny inom båtvärlden men har nu hittat sin själsfrände i seglingen! Hon bor på Resarö i Vaxholm med två tonårstjejer och känner att She Captain är ett viktigt nätverk för inspiration till yngre kvinnor som kanske främst ser en mansdominerad värld. Wenche arbetar som digitaliseringsstrateg för NOA på Polismyndigheten. Hon har även arbetat mycket med samarbeten av olika slag, både nationellt och internationellt vilket vi känner är en stor tillgång för She Captains tillväxt framöver!

KATARINA GYULAI 

EKONOMI OCH MEDLEMSSKAP

Ordning och reda! Katarina är Brommabon som, med man och två tonårsdöttrar, helst är ute på sjön hela somrarna med familjens Jeanneau Sun Odyssey 39i. Till vardags jobbar hon på Spotify där hon utvecklar ekonomisystemet och hon har stor erfarenhet av styrelsearbete som kassör och admin. 

URSULA BOIJER JOSEPHSON

TEAM MERCH

Ursula har varit aktiv i team Merchandise sedan maj 2020, hon förvaltar numera också SheCaptains Shoplager i huset i Sollentuna, där hon bor med sina två vuxna söner. Navigeringsälskande Ursula har varit en kompetent “Ruffhäxa” i 20 år och har äntligen kommit “ut” och köpt en egen Bellona 23, som hon vill utforska skärgården med. 

ANNA MOUROU

GRUNDARE/UTVECKLING

Här är kvinnan som startade allt. Som fick en idé att omvandlas till ett grymt nätverk med 5500 medlemmar på FB, nästan 500 betalande medlemmar i The Club och fick en massa kvinnor att våga ta steget att själva ge sig ut på sjön, ta befälet ombord på båten, och erövra havet på egen hand! Kvinnan med tusen idéer, som skruvar till allt med en magisk She Captain tvist, så att det blir ännu mer. Till vardags är Anna producent och Creative Director Event & Kommunikation.