She Captains logotyp

STYRELSE OCH LEDNING

She Captains styrelse är ny från årsmötet i november 2022 då nedanstående

ledamöter och suppleanter valdes in.

Ledamöter och suppleanter i styrelsen

Louise Callenberg

Ordförande

Information kommer inom kort.

Jessica Carlsson

Program & tech coordinator

Jessica har suttit med i styrelsen sedan She Captain grundades och har full koll på det mesta. Hon koordinerar och synkar de olika teamens arbeten, är beredd att serva med tekniska lösningar, men har fortfarande en stadig fot i Team Event. Till vardags jobbar Jessica med livslängdsmodulering av halvledarlasrar och optiska modulatorer. Havet har alltid utgjort en särskild lockelse för henne och sedan fem år tillbaka seglar hon med familjen en Bavaria 32 och drömmer om spännande utmaningar som en Gotland Runt segling eller att korsa Atlanten.

Åsa Baihofer

Team Leader Event

Åsa leder Team Event för andra året och roddar med She Captains närvaro på mässorna, övriga event och rycker alltid in där det behövs! Hon förälskade sig i havet som 9-åring då hon korsade Atlanten på ett lastfartyg. Åsa jobbar till vardags med att stötta större ledningsgrupper och fokuserar mycket på event och nätverkande. Hon är nyss hemkommen efter en månads segling från Kroatien till Kanariöarna. Vi ser fram emot fler event i Team Events regi!

Anna Faber

Team Leader Eskader

Anna har lång erfarenhet av segling på Östersjön i och omkring Nederländerna och är uppvuxen i en riktig seglarfamilj. Hon flyttade till Sverige under 2020 och hittade snabbt till She Captain. Hon har hunnit vara med på flera Meet-Ups och Stockholmseskadern och genom dessa träffat många likasinnade. Nu längtar hon efter kommande eskadrar både i de blå vattnen runt Medelhavet och här i Sverige - och passar det ju perfekt att hon fått ansvaret att leda arbetet inom Team Eskader. Anna jobbar till vardags med Data Privacy.

Eva Lundström

Team Leader Kommunikation

Eva seglade mycket som barn, både optimistjolle och kölbåtar i form av skärgårdskryssare uppe i Bottenviken. Efter ett antal år som båtlös i Stockholm köpte hon sig en mindre segelbåt som ligger i Näsbyviken. Eva har jobbat i marknadschefsroller de senaste 20 åren, mestadels i resebranschen men har nyligen växlat över till mediebranschen. Gillar fart på sjön och ser fram emot att testa på ännu mer tävlingssegling framöver, alltifrån matchracing till havskappseglingar. Hos She Captain rattar hon kommunikationen tillsammans med gänget inom Team Kommunikation sedan början av 2021.

Ursula Boijer Josephson

Team Merch & 2:a Suppleant

Information kommer inom kort.

Eva Söderstedt

Admin & ekonomi

Information kommer inom kort.

Susanne Liminga

Admin & Cardskipper

Susanne är inne på sitt andra år som styrelsesuppleant med ansvar för She Captains digitala medlemsapp Cardskipper. Som inbiten Luleåbo är hon vår nordligaste utpost där hon har seglat i Norrbottens superfina skärgård med en Linjett 32. För tillfället är hon båtlös, om man inte räknar kanoten och SUP-brädan, förstås. Hon gillar fart och fläkt. Susanne joinade den senaste eskaderseglingen och ser fram emot fler äventyr med She Captain. Hon är ordförande i en lokal bryggförening och trivs utmärkt med alla former av styrelsearbete. På vardagarna arbetar hon med upphandling av forskningsutrustning till universitet.

Cecilia Hedin

1:a Suppleant

Information kommer inom kort.