She Captains logotyp

MEET-UP@SEA FINNHAMN

16-17 JULI

Nu kör vi en repris på förra sommarens succé, Meet-up @ Sea!! Är du ute på semestern och seglar med sambon, vännerna, moster, hunden, barnen eller någon annan? Passa på att komma förbi mysiga Finnhamn för lite skönt häng och umgänge med andra coola She Captains och deras härliga besättningar.


Den 16-17 juli har vi bokat bryggan i Söder Långholm vid Finnhamn och du som är medlem She Captains the Club är välkommen att komma och umgås med oss tillsammans med den besättning du har ombord just där och då! ⛵🚤


Vi bjuder på välkomstdryck med tilltugg på eftermiddagen och utmanar varandras besättningar i ett spännande och blött jollerace. På kvällen grillar vi tillsammans och äter våra middagar på klipporna på allra bästa She Captain-vis. Senare drar vi kanske igång vår episka She Captain shuffle i solnedgången och dansar på de släta fina klipphällarna!  😎 ☀️


Tisdag 16 juli

Klockan 16: Välkomstmingel med dryck och snacks som She Captain bjuder på.

Klockan 17: Startskott för Jolle-racet, en lättsam tävling mellan båtarnas besättningar.

Klockan 18: Vi tänder grillarna uppe på klippan, samtliga båtar tar med sin egen mat som vi avnjuter gemensamt på bästa She Captain-vis! 

Klockan 20: Varför inte testa lite She Captain shuffle tillsammans på klippan?


Onsdag 17 juli

Klockan 10: Gemensamt morgonkaffe där vi pratar om sommarens kommande äventyr. Ta med din termos upp till klippan och umgås en stund innan avfärd.


De båtar som vill välkomnar vi att gemensamt segla vidare - kanske som ett fun race om vi vill det - till en lämplig naturhamn beroende på väder och vind. Vi genomför då detta som en spontan mini-eskader.


Plats

Bryggan i Söder Långholm vid Finnhamn, Stockholm.

Om bryggan

Bryggan på Söder Långholm har plats för cirka 20 båtar. Här gäller stävförtöjning med eget ankare i aktern. I land finns tillgång till både mulltoa och sopmaja. Bryggan är reserverad för She Captain mellan klockan 12 den 16 juli och klockan 12 den 17 juli.


Anmälan

Du anmäler dig till detta event via Cardskipper, vår digitala medlemsapp. Inte medlem? Läs mer om medlemsskapet i the Club och hur du blir medlem.

OBS! Det är ett begränsat antal platser vid bryggan, maximalt 20 båtar. Bryggplats bokas genom att anmäla sig till eventet i Cardskipper. Du får sedan en bekräftelse via mejl om du fått en plats. I viken finns även plats för svajankring av extra båtar om det skulle behövas. Anmälan öppnar under andra halvan av mars.


Kostnad

The Club medlemmar är välkomna att delta för 200 kronor per båt. I kostnaden ingår bryggavgift samt välkomstminglet. 

OBS! Du behöver ladda ned appen CardSkipper eller logga in på datorn för att bli medlem i the Club och kunna anmäla dig till någon av She Captains alla eskadrar och events.