She Captains logotyp

MOTORBÅTSMANÖVRERING STOCKHOLM

25 april

Favorit i repris!  Det här är för dig som vill träna manövrering på motorbåt, är sugen på att köpa en daycruiser eller varför inte gå med i en båtpool?!  Eller så vill du damma av dina praktiska och teoretiska kunskaper i en inkluderande och härlig miljö. Inga förkunskaper krävs!


I samarbete med Skipperi erbjuder vi dig möjligheten att träna med deras båtar och proffsiga instruktörer. Med en massa pepp och glädje ger vi oss ut på Riddarfjärden i Stockholm. Kvällarna avslutas med mingel, dryck och tilltugg. Det här vill du inte missa! 


Under kvällen kommer vi att öva på båtmanövrering, tilläggning, gå igenom utrustning ombord och visa hur navigering med plotter funkar. Vi kommer att hålla eventet i riktigt skön She Captain-anda och du… glöm inte att sätta på dig din She Captain T-shirt, buff eller mössa. Behöver du uppgradera garderoben inför  båtsäsongen, spana in vår merch i webbshopen


Det praktiska träningstillfället kompletteras med en teoretisk utbildning som du själv gör online när det passar dig. Den innefattar ett 20-tal lektioner där du bland annat får lära dig väjningsregler, sjövägsmärken, sjösäkerhet, förtöjning, båthantering, sjökort och nautiska tecken och gott sjömanskap. Ett enkelt och flexibelt sätt att lära dig grunderna online. Om du vill kan du också ta ett prov för att se att du tagit till dig innehållet.


Observera att den teoretiska utbildningen inte resulterar i ett officiellt intyg, men det är en väldigt bra start inför vidare teoretiska utbildningar som till exempel förarbevis – eller om du på ett smidigt sätt vill damma av dina teoretiska kunskaper. 


Skipperi, vår samarbetspartner i detta event, är en båtdelningstjänst vars mission är att utveckla enkla och hållbara tjänster som gör båtlivet tillgängligt för alla, men framförallt för kvinnor. Skipperi ger alla en möjlighet till ett båtliv, men utan att äga båt. 


Villkor: Anmälan är bindande och ingen återbetalning ges vid avbokning. Du godkänner samtidigt att vi får dela dina kontaktuppgifter med Skipperi samt att att fotografering och filmning görs på eventet för publicering i våra och Skipperi’s kanaler. Samtycker du inte till fototillstånd ber vi dig ta kontakt med oss på

utbildning@shecaptain.se 


HOOYAH!


Du behöver vara medlem i the Club

Alla kvinnor kan delta på kursen! Du behöver bara bli medlem i She Captains medlemsklubb the Club.

Förutom exklusiv möjlighet att delta i alla våra olika kurser, event och eskadrar ger medlemsskapet dig fler förmåner, bland annat schyssta medlemspriser i vår webbshop och på Moorys stora sortiment av båttillbehör!

Allt du behöver veta

Datum

Torsdagen den 25 april, klockan 17-20.


Plats

Långholmen i Stockholm. Vi ses på parkeringen mellan broarna.


Deltagare

Kursen är öppen för dig som är medlem i The Club och har tecknat medlemskap för 2024. Inte medlem än? Bli det här >>


Anmälan

Anmälan sker via CardSkipper, vår digitala medlemsapp för the Club medlemmar


Svep till höger i vår medlemsapp Cardskipper för att se att din bokning har mottagits. Detta syns under rubriken ”Biljetter”. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du meddelar oss, så att vi kan ge en annan She Captain möjlighet att få vara med i ditt ställe.


Kostnad

Kursen kostar 995 kronor och innefattar både den praktiska  manöverträningen och Skipperis teoretiska utbildningsplattform i ett helt år. Detta är ett helt fantastiskt erbjudande som vi har möjlighet att erbjuda våra medlemmar i samarbete med vår partner Skipperi. 


OBS! Det finns ett begränsat  antal platser, så skynda dig att anmäla! 


Ingen återbetalning vid avbokning. Vi är dock tacksamma om du kontaktar oss på utbildning@shecaptain.se  ifall du får förhinder, så att vi kan erbjuda en annan She Captain att ta över din plats!Har du frågor gällande kursen kan du mejla utbildning@shecaptain.se.