She Captains logotyp

BÅTMOTORKURS

8 och 9 juni

Missa inte She Captains grymma 1-dagskurs med fullt fokus på båtens motor! Lär dig mer om hur motorn funkar, hur du får en lycklig motor (oh yes… den måste underhållas!) och diskutera olika typer av scenarion som kan förstöra sommarens båtsemester och hur du kan felsöka och kanske fixa problemet.


Kursen har lite extra fokus på inombords dieselmotorer, men även du som har bensinmotor eller utombordare har glädje av kursen. Den här kursen är en förkortad version av Båtmekanikerkursen som går 25-26 maj (2-dagarskurs). Denna kurs går inte igenom säkerhet, genomföringar, gasinstallationer, toa eller el utan fokuserar just på motorn.


Har du gått mekanikerkursen tidigare och önskar en repetition, är den här kursen också utmärkt att gå.


Kursledare är veteranen Marcus Morberg och den hålls i hans genuina mekarverkstad på Ingarö i Stockholm. Kursen hålls både  inom- och utomhus, i verkstadsmiljö. Oömma kläder rekommenderas.


OBS! Kursen har begränsat antal platser, så först till kvarn gäller!


Kursen är öppen för medlemmar

Alla kvinnor kan delta på våra kurser! Du behöver bara bli medlem i She Captains medlemsklubb the Club.

Förutom exklusiv möjlighet att delta i alla våra olika kurser, event och eskadrar ger medlemsskapet dig fler förmåner, bland annat schyssta medlemspriser i vår webbshop och på Moorys stora sortiment av båttillbehör!

Allt du behöver veta

Datum

Två olika tillfällen: 8 eller 9 juni,  klockan 9:30-16:30

Det är en endagskurs, så välj ifall du vill gå lördag eller söndag.


Plats

Lillängsdal, Ingarö. Kursen hålls utomhus vid Marcus genuina "Mulle Meck Verkstad´". Oömma och varma kläder rekommenderas.


Kostnad

Vi har möjlighet att erbjuda denna kurs till våra The Club- medlemmar för det fantastiska priset 1 200 kr!


Lunch och fika

Lunch och dryck tar du med själv, och vi bjuder på kaffe/te, frukt och kaka.


Deltagare

Alla She Captains, inga förkunskaper behövs. Kursen är öppen för dig som är medlem i the Club och har tecknat medlemskap för 2024. Inte medlem än? Bli medlem i the Club här >>


Anmälan

Kursen har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller! Anmälan sker via Cardskipper, vår digitala medlemsportal för medlemmar i the Club. 


Avbokningsregler

Det finns generellt ingen möjlighet till återbetalning av kursavgiften om man får förhinder, däremot går det bra att överlåta sin plats till valfri She Captain och vi hjälper gärna till att förmedla kontakt med personer som står i kö till kursen.

Har du frågor om kursen? Mejla till utbildning@shecaptain.se