She Captains logotyp

PRESSMEDDELANDE 2023-09-18

SHE CAPTAIN INGÅR SAMARBETE MED MOORY
- DET VÄXANDE NÄTVERKET STÄRKER UPP SITT MEDLEMSERBJUDANDE MED MARKNADENS NYASTE OCH ROLIGASTE AKTÖR INOM BÅTTILLBEHÖR ONLINE


Det kvinnliga seglings- och motorbåtsnätverket She Captain fortsätter att växa och utvecklas och engagerar nu närmare 8 000 medlemmar i sitt Facebookforum. För ett par veckor sedan, den 1-3 september, firade nätverkets populära eskader i Stockholms skärgård femårsjubileum med ett rekordstort deltagarantal och samma helg offentliggjordes samarbetet med Moory, en nytänkande onlineaktör på båttillbehörsmarknaden.


Parallellt med ett växande forum i sociala kanaler har She Captain en medlemsbas av betalande medlemmar. Det mer formella medlemskapet är en förutsättning för att delta på She Captains olika event och eskadrar. Medlemsskapets nav är appen Cardskipper genom vilken medlemmarna får möjlighet att anmäla sig till de populära eventen så snart de lanseras.


Nu växer medlemförmånerna med rabatter på båttillbehör online genom samarbetet med Moory, även den hanterad via Cardskipper. I Moorys sortiment finns allt för båtlivet, från flytvästar och sjökläder till förtöjnings- och båtvårdsutrustning. I samarbetet ingår, förutom en medlemsrabatt och specifika kampanjer även gemensamma projekt i både sociala kanaler och fysiska sammanhang som t ex båtmässor och andra event. She Captain utvecklar löpande sin verksamhetsplan att täcka hela året, inte bara den traditionellt svenska båtsäsongen, genom bland annat utlandseskadrar, utbildningar inom ledarskap och praktiska kurser. Samarbetet med Moory bidrar ytterligare till ett relevant medlemserbjudande över hela året.


”Samarbetet med Moory är en viktig milstolpe för oss att kunna erbjuda våra medlemmar fler förmåner utanför våra egenproducerade event, eskadrar och meet-ups. Att butiken är helt digital är ett stort plus då den blir relevant för alla våra medlemmar, oberoende av bostadsort” säger Louise Callenberg, She Captains ordförande.


Moorys ambition är att vara bäst på att hjälpa kunder genom en enkel, tydlig och lättförståelig e-handel, både genom köpupplevelse och produktinformation, något som de själva upplever har saknats inom båtbranschen.


"Vi är både stolta och glada över att vara utvalda att få samarbeta med She Captain - en frisk fläkt i den lite
gammalmodiga och mansdominerade båtbranschen. Vi vill göra allt vi kan för att stötta och hjälpa till att båtlivet blir både härligare, skönare och mer jämlikt!” säger Torkel Hallander, medgrundare Moory.


Om Moory

Moory är marknadens nyaste och roligaste aktör inom båttillbehör online. Moory gör det med ett extremt modernt koncept för e-handel som ingen av existerande spelare är i närheten av. Strategin är enkel: Att vara bäst på att synas och att vara bäst på att hjälpa kunder och sälja.


Om She Captain

She Captain är ett kvinnligt seglings- och båtnätverk vars syfte är att stärka kvinnors roll på sjön. Genom eskaderseglingar, utbildningar och nätverksträffar vill She Captain möjliggöra för fler kvinnor att känna sig tryggare till sjöss. Nätverket startade som en grupp på Facebook 2017 och har idag över 7 500 medlemmar som genom inspiration och kunskapsutbyte arbetar för ett mer jämställd båtliv. Nätverkets drivs som en ideell förening. 


För ytterligare frågor vänligen kontakta Eva Lundström, kommunikationsansvarig She Captain,
072-180 23 35 eller kommunikation@shecaptain.se


För högupplösta bilder vänligen kontakta kommunikation@shecaptain.se.


<< Fler pressmeddelanden