She Captains logotyp

INSPIRERANDE NÄTVERKSTRÄFF INFÖR GOTLAND RUNT

29 juni

Nätverksträff med fokus på kvinnlig segling under Gotland Runt


KSSS arrangerar i samarbete med She Captain en nätverkslunch ute på Sandhamn den 29 juni, dagen innan starten av Gotland Runt. Träffen syftar till att lyfta kvinnlig segling samt inspirera fler kvinnor att delta i framtida seglingsevenemang.


Genom att lyfta och visa upp starka kvinnliga profiler som är verksamma inom och runt seglingen i stort, hoppas vi kan inspirera, utmana och skapa rätt förutsättningar för fler kvinnor att inte bara få känna möjligheten att segla, utan även kunna ta del av ett för livet värdefullt nätverk.


Segling är så mycket mer än idrott. Det är en livsstil med naturen som medspelare och en utmärkt plattform för lagarbete och ledarskap. Detta vill vi dra nytta av genom att koppla ihop kvinnliga seglare, beslutsfattare och andra förebilder.


Det blir några spännande timmar tillsammans med några unika inspiratörer från helt olika bakgrund och förutsättningar. Huvudtalare är Renata Chlumska, en av världens främsta äventyrare, bergsbestigare och föreläsare som kommer att segla Gotland Runt 2024 och ger sin bild av äventyr på olika nivåer.


Men vi kommer även att ta del av flera spännande perspektiv. Bland annat:


  • Louise Callenberg, ordförande för She Captain, ett nätverk för båt- och sjöintresserade kvinnor.
  • Anna Östling, initiativtagare till den svenska Womens America’s Cup satsningen.
  • Cecilia Jonsson, KSSS Elitlagschef inför sommarens OS i Paris.
  • Jenny Primér, HR Direktör och chef för People & Culture inom Coca-Cola Sverige.


Datum

Lördagen 29 juni, klockan 11-13 (registrering från 10:30)


Plats

Sandhamn, Varvet Lökholmen


Anmälan

Tävlande på Gotland Runt kommer att få en separat inbjudan. Anmälan till övriga kommer inom kort.


Under parollen ”One More” vill vi inspirera både nya och erfarna seglare till att våga ta initiativet till mer segling oavsett nivå.


Nätverksträffen arrangeras av KSSS i samarbete med She Captain med starkt stöd ifrån Coca-Cola Europacific Partners, Helly Hansen och Svenska Sjö.