She Captains logotyp

ESKADRAR

Finns det nåt roligare än att åka båt ihop? Vi tycker ju inte det... Så häng med på eskader med She Captain!

She Captain organiserar seglingar och eskadrar, med enbart kvinnliga skeppare och besättningar, ger fler kvinnor trygga och säkra möjligheter att aktivt delta i sjölivet. Eskadrarna är till för att ge upplevelser och erfarenhet av segling och båtliv, utan att det är en kurs.

Till She Captains eskadrar i svenska farvatten är du lika välkommen oavsett du kommer med segelbåt eller motorbåteller bara vill följa med, det vi kallar för att “gasta”.Vi eftersträvar att sätta samman besättningar med blandad erfarenhet, allt från nybörjare till mycket erfarna seglare och skeppare.

Vid våra eskadrar utomlands samarbetar vi med Dream Yacht Charter och deras dotterbolag Poseidon Travel AB. De ordnar allt det praktiska kring resan, vi fixar skeppare och besättningar utifrån de som anmäler sig att följa med. Här har du världens chans att skeppa en 45-fotare under trygga omständigheter.

Tillsammans skapar vi positiva upplevelser på sjön!

Gå med i vår coola medlemsklubb!

Som medlem i the Club får du exklusiv möjlighet att delta i alla våra eskadrar och aktiviteter, rabatt på våra unika kläder och sköna prylar i vår webbshop och andra grymma erbjudanden. Dessutom supportar du vårt fantastiska nätverk och gör det ännu mer hållbart.