MOTORBÅTSEVENT

MANÖVRERING

BAAAM! Äntligen har vi möjlighet att erbjuda vårt första renodlade MOTORBÅTSEVENT! Det här är för dig som vill träna manövrering på motorbåt, är sugen på att kanske köpa en daycruiser eller varför inte - gå med i en båtpool?! Eller så är du bara grymt sugen på att testa att köra motorbåt för att det verkar så jädrans kul. Inga förkunskaper krävs!!


I samarbete med SKIPPERI kommer vi kunna erbjuda DIG att få chansen att öva med deras båtar, under ledning av deras proffsiga instruktörer och erfarna She Captain coacher. Med en massa pepp och glädje ger vi oss ut på vattnet i Stockholms innerstad runt Långholmen och avslutar kvällen med lite mingel, dryck och tilltugg.


DON’T MISS OUT !!!


Under kvällen kommer vi att öva på båtmanövrering, tilläggning, gå igenom  utrustning ombord och visa hur navigering med plotter funkar. Vi kommer att hålla eventet i riktigt skön She Captain anda och du… glöm inte att sätta på dig din She Captain T-shirt 🤩, buff eller mössa. Behöver du uppgradera garderoben inför  båtsäsongen, spana in kläder och sköna prylar i vår shop


SKIPPERI, som sponsrar detta event genom att vi får låna deras båtar och kvalificerade instruktörer, är en båtdelningstjänst vars mission är att utveckla enkla och hållbara tjänster som gör båtlivet tillgängligt för alla, men framförallt för kvinnor.  SKIPPERI  erbjuder tre möjligheter till ett enklare båtliv utan ägande genom deras medlemstjänst Skipperi Fleet, båtuthyrningsplattform Skipperi Rent och båtutbildning Skipperi Akademi. I She Captains motorbåtsevent kommer vi att få använda båtar från deras medlemstjänst Skipperi Fleet. Med tjänsten finns möjlighet att abonnera på båtliv till en fast månadsavgift. Du får tillgång till över 100 båtar i över 20 hamnar i Sverige – och ännu fler utomlands

ALLT DU BEHÖVER VETA
När?

Torsdagen den 21 april kl. 17.00-20.00


Var?

Långholmen i Stockholm. Vi ses på parkeringen mellan broarna.


Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig via CardSkipper, vår digitala medlemsapp. Medlemskap i She Captain The Club krävs. Är du inte medlem ännu? Det ordnar du lätt här.


Vem kan vara med?

Alla våra medlemmar i The Club är välkomna. Det krävs inga andra förkunskaper än att du kan simma 200 meter vilket du intygar vid anmälan. 


Pris?

Pris per person: 200 kr. Detta är ett helt fantastiskt erbjudande som vi har möjlighet att erbjuda våra medlemmar i samarbete med SKIPPERI som sponsrar eventet. Obs! Det finns ett begränsat  antal platser. Så skynda dig att anmäla! Svep till höger i Cardskipper för att se att din bokning har mottagits. Detta syns under rubriken ”Biljetter”. 


Ingen återbetalning vid avbokning. Vi är dock tacksamma om du kontaktar oss på event@shecaptain.se ifall du höger förhinder, så att vi kan erbjuda en annan She Captain att överta din plats! 


Har du frågor?

Kontakta event@shecaptain.se


HOOYAH!