Logotyp för She Captain

Nätverket för kvinnor som älskar sjön!

MAMA PIRATE SHIP

29-31 MAJ

Detta event är inställt till följd av Coronakrisen och och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi satsar på att hålla Mama Pirate Ship nästa år istället! Alla anmälda deltagare har fått personlig information.

Häng med på She Captains ballaste event, Mama Pirate Ship! Skutsegling för mamma - barn/barnbarn ombord på Galeasen Shamrock! Vi bordar skeppet 29-31 maj och seglar ut till kobbar och skär i Stockholms skärgård, letar skatter, klättrar upp i masten och utmanar varandra i att ta årets första dopp!


Missa inte denna unika möjlighet att upptäcka skutsegling och hänga under några dagar tillsammans med ditt barn eller barnbarn och andra coola She Captains! Här väcks garanterat intresset för båtlivet genom att segla ett riktigt stort fartyg, där alla hjälps åt att hissa seglen och styra skutan under ledning av fartygets fasta besättning. Alla kan delta efter egen förmåga och inga förkunskaper krävs! 


Under helgen seglar vi lämplig rutt i skärgården, där resan är målet och alla som vill ska känna att de har fått lära sig mer om att segla skuta. Självklart kommer vi också hinna med lite bus och skoj i äkta She Captain anda!


Vi lagar maten tillsammans och äter i stora rummet ombord. Vi kommer bo och sova i Shamrocks i stora rum (16 kojplatser) och i skansen (8 kojplatser). Det finns två toaletter och tvättställ ombord, men ingen dusch. På kvällarna eller morgnarna när vi ligger ankrade eller förtöjda går det bra att bada och tvätta sig i havet.


Blir det många intresserade finns de två mindre skutorna Lina och Lova med plats för ytterligare 10 deltagare per båt. 


Arrr!! Pirates and She Captains - Let’s get ready for some real sailing! Hoooyaah! 

ALLT DU BEHÖVER VETA

När?

29 - 31 maj. Vi samlas kl 17.00 på fredagen och beräknar vara tillbaka cirka 16.00 på söndagen.


Var?

Seglingen börjar och avslutas på  Skeppsholmen, Östra Brobänken, vid kajen nedanför Moderna Museet i Stockholm.


Kostnad?

Kostnad för varje deltagare är 2 100 kr och inkluderar mat. För mamma/mormor/farmor krävs även She Captain The Club medlemskap. Betalning sker först efter att du fått bekräftelse att du blivit antagen.  En betalningslänk kommer skickas till dig via appen Cardskipper (som hanterar vårt digitala medlemskap). 

Är du inte medlem kan du blir det här >>


Vi behöver säkerställa minsta deltagarantal och därför måste intresseanmälan betraktas som bindande. Skulle du ångra anmält intresse innan betalning skett ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan planera platserna ombord. Mejla oss på event@shecaptain.se


Vi vill tipsa om att det finns goda möjlighet att söka fondmedel för dig med begränsad ekonomi, exempelvis via Stiftelsen Svenska Seglarskolan, Länsstyrelsernas gemensamma stiftelsedatabas, Stiftelsemedel.se eller Stiftelser för behövande i Stockholm.


Hur bokar jag ?

Gör din intresseanmälan via knappen ovan (Google formulär). Du kommer att få svar senast 6 april om ni har fått en plats eller inte.  Betalningslänk kommer att skickas efter det.


För vem?

Skutseglingen ombord på Shamrock passar alla med hygglig rörelseförmåga, inga förkunskaper krävs. Rekommenderad ålder för barnen är 7-17.  Både tjej- och killpirater är välkomna! Vill mormor/farmor också följa med så går det utmärkt! 


Det är mama She Captain som har fullt ansvar för medföljande barn under hela färden. 

Kolla det här för mer inspiration: Filmen Mama Pirate Ship Teaser och En artikel i Kamratposten om kollosegling på Shamrock


Frågor?

Mejla till event@shecaptain.se


KONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event

event@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se


SAMARBETEN


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSSvartvit logotryp för She Captain