KURS BÅTMECK

FULLTECKNAT!!

Tyvärr är platserna nu slut och kursen är full. Du kan dock fortfarande anmäla dig till reservlistan.

Äntligen släpper vi reprisen på förra årets grymma kurs där du lär dig grunderna i båtmeck, ökar din självständighet och trygghet ombord och får kunskaperna du behöver för att kunna ta båtmekanikerintyget!


Den 17-18 april hålls kursen, nu i Coronasäkrad tappning, där du under två dagar får chansen att lära dig att lösa enklare fel och förebygga motorstopp med exempelvis impellerbyte, filterbyten och luftning av dieselmotor. Utöver motorkunskap får du även lära dig mer om ellära, styrning och dess reglage, installation av toaletter och bordgenomföringar. Vi går även igenom en praktisk checklista för en säker och välskött båt och vad som behöver göras under olika delar av året, samt vilka verktyg och reservdelar som är bra att ha. 


Visst låter det coolt att kunna allt detta på egen hand? Kunskap om meck är även en viktig säkerhetsfråga som ger större självständighet och trygghet på sjön, för dig och dina kära. En billig livförsäkring!


Kursen leds av veteranen Marcus Moberg, med mångårig erfarenhet att hålla den här kursen. Marcus kommer från Amfibiebataljonen som båtchef och maskinist. Han har livslång erfarenhet av skötsel, underhåll och reperationer av fritidsbåtar och är auktoriserad säkerhetsbesiktningsman. 


Denna exklusiva kurs har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller! Läs mer nedan om hur du anmäler dig!


P.S. Vi kommer även att arrangera en light-kurs i båtmeck den 29 maj. Det är endast en endagskurs med lite långsammare tempo och där målet är att du ska ska lära dig lösa enklare fel och kolla att din motor mår bra. För mer info om detta event, håll utkik i din Cardskipper app, där alla nya event releasas först! 

ALLT DU BEHÖVER VETA

När? 

17-18 april klockan 9:30-16:30


Var?

Lillängsdal, Ingarö. Kursen hålls utomhus vid Marcus genuina "Mulle Meck Verkstad´". Oömma och varma kläder rekommenderas.


Kostnad? 

Vi har möjlighet att erbjuda denna kurs till våra The Club medlemmar för det fantastiska priset 2 450 kronor! Kostnad för kursmaterial (300kr, kan köpas på plats) och examination (450 kr, betalas direkt till NFB godkänd examinator vid examinationstillfället) tillkommer.


För vem? 

Alla She Captains, inga förkunskaper behövs. Kursen är öppen för dig som är medlem i The Club och har tecknat medlemskap för 2021.  Inte medlem än? Bli medlem här >>


Hur bokar jag?

Kursen har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller! Bokningen är öppen 14 - 26 mars. Intresseanmälan görs i Cardskipper, vi återkommer inom en vecka med om du har fått plats eller inte. 


Foto och film

Vi älskar att fota och filma vid våra event för att i efterhand sprida inspiration, pepp och glädje i våra sociala nätverk!  (exempelvis Facebook, Instagram, Youtube, hemsidan) Vi kommer att begära in deltagarnas samtycke för att få använda bildmaterial i samband med eventet. Vill du inte finnas med på bild går det givetvis också bra.


Corona-anpassning

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller Coronapandemin och har därför minskat antal deltagare på kursen samt väljer att hålla kursen helt utomhus. Munskydd och handsprit kommer att finnas till hands och självklart är det varje deltagares ansvar att följa generella rekommendationer om handtvätt, hålla avstånd och stanna hemma vid sjukdomssymptom.


Avbokningsregler

Det finns generellt ingen möjlighet till återbetalning av kursavgiften om man får förhinder, däremot går det bra att överlåta sin plats till valfri She Captain och vi hjälper gärna till att förmedla kontakt med personer som står i kö till eventet.

Undantag under Corona: Om man inte kan delta på grund av att man insjuknat i Covid och kan uppvisa sjukintyg eller positivt Covidtest i efterhand återbetalar vi 50 proocent av deltagaravgiften.


Frågor?

Mejla till event@shecaptain.se