She Captains logotyp

KURS I BÅTMECK

27-28 maj & 10-11 juni

Vill du känna dig mer trygg i din båt, förstå motorn, kyl- och bränslesystemet och kunna avhjälpa enklare fel? Kanske är det bara liiite mer kunskap på det här området som behövs för att du ska våga köpa den där båten du suktat efter eller för att du ska våga ge dig ut på egen hand?


Missa inte den här grymma kursen i båtmeck!! Kursen hålls över en helg i två dagar och ger dig otroligt mycket praktiska bra-att-ha kunskaper. Vi går igenom de olika momenten du behöver ha koll på för att ta Båtmekanikerintyget. Du lär dig tex. att förebygga motorstopp med impellerbyte, filterbyten och får en genomgång av enkel ellära ombord, styrning och reglage, toalettinstallation och bordgenomföringar. Den här kursen har extra fokus på inombords dieselmotorer, men även du som har bensinmotor har glädje av kursen.


Du får en ordentlig genomgång av vad som behövs för en säker och välskött båt, vilket underhåll som bör göras under olika tider av året och vilka verktyg och reservdelar du bör ha med dig i båten.


Visst låter det coolt att kunna allt detta på egen hand? Kunskap om meck är en viktig säkerhetsfråga som ger mycket större självständighet och trygghet på sjön, för dig och dina kära. En billig livförsäkring!


She Captain håller kursen för fjärde året i rad med veteranen Marcus Morberg som lärare, på hans genuina meckarverkstad på Ingarö i Stockholm. Kursen hålls både inom- och utomhus, i verkstadsmiljö. Varma och oömma kläder rekommenderas.


OBS! Kursen har begränsat antal platser, så först till kvarn gäller!

Läs mer nedan om hur du anmäler dig!

Kursen är öppen för medlemmar

Alla She Captains kan delta på våra kurser! Du behöver bara bli medlem i She Captains medlemsklubb the Club.

Förutom exklusiv möjlighet att delta i alla våra olika aktiviteter ger medlemsskapet ger dig fler förmåner, bland annat schyssta medlemspriser i vår webbshop!

Allt du behöver veta

Datum

27-28 maj, klockan 9:30-16:30
10-11 junii, klockan 9:30-16:30


Plats

Lillängsdal, Ingarö. Kursen hålls utomhus vid Marcus genuina "Mulle Meck Verkstad´". Oömma och varma kläder rekommenderas.


Kostnad

Vi har möjlighet att erbjuda denna kurs till våra The Club medlemmar för det fantastiska priset 2 000 kronor! Kostnad för kursmaterial (ca 300 kronor, kan köpas på plats) och examination (cirkaa 650 kronor, betalas direkt till NFB godkänd examinator vid examinationstillfället) tillkommer.


Lunch och fika

Lunch och dryck tar du med själv, och vi bjuder på kaffe/te, frukt och kaka.


Deltagare

Alla She Captains är välkomna, inga förkunskaper behövs. Kursen är öppen för dig som är medlem i the Club och har tecknat medlemskap för 2023.


Inte medlem än? Bli medlem i the Club här >>


Anmälan

Kursen har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller!


Anmälan sker via Cardskipper (webb eller app), vår digitala medlemsportal för medlemmar i the Club.


Avbokningsregler

Det finns generellt ingen möjlighet till återbetalning av kursavgiften om man får förhinder, däremot går det bra att överlåta sin plats till valfri She Captain och vi hjälper gärna till att förmedla kontakt med personer som står i kö till eventet.

Har du frågor om kursen? Mejla till event@shecaptain.se