BÅTMECK LIGHT

Vill du lära dig mer om båtmotorer, hur du felsöker och löser enklare fel? Den 29 maj kör vi en endagsmeckarkurs för She Captains i coronasäkrad tappning på Värmdö, klockan 9.30-16.30.


Kunskap om båtmeckande ger dig större självständighet och trygghet och ökar säkerheten för dig och dina kära på sjön. En billig livförsäkring, helt enkelt! 


Denna endagskurs har fokus på att öka din förståelse för båtmotorer funkar och hur du löser vanliga problem som kan uppstå när du är ute på sjön i din egen eller en hyrd båt. Tempot är lite långsammare och det finns mer tid för frågor. Inga förkunskaper krävs!  Obs! På denna kurs gås inte alla moment igenom som krävs för att kunna ta båtmekanikerintyget (exempelvis inkluderars inte värmare, kök, toa, tappvatten, rigg).


Kursen leds av veteranen Marcus Moberg utanför hans genuina meckarverkstad på Ingarö i Stockholm och kostar 1200 kr. Det tillkommer kostnad för kursmaterial om så önskas (300 kr). Lunch och dryck medtages, men kaffe och kaka bjuder vi på.


Denna exklusiva kurs har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller! Läs mer nedan om hur du anmäler dig!

ALLT DU BEHÖVER VETA

När?

29 maj klockan 9.30-16.30.


Var?

Lillängsdal, Ingarö. Kursen hålls utomhus vid Marcus genuina "Mulle Meck Verkstad´". Oömma och varma kläder rekommenderas.


Kostnad? 

Vi har möjlighet att erbjuda denna kurs till våra The Club medlemmar för det fantastiska priset 1200 kr! Kostnad för kursmaterial (300 kr, kan köpas på plats) tillkommer.


För vem? 

Alla She Captains, inga förkunskaper behövs. Kursen är öppen för dig som är medlem i The Club och har tecknat medlemskap för 2021. Inte medlem än? Du kan bli det här>>


Hur bokar jag?

Kursen har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller! Bokningen är öppen 21 april - 2 maj. Intresseanmälan (gratis) görs i Cardskipper (kopplat till ditt medlemsskap), vi återkommer inom en vecka med om du har fått plats eller inte och med information om betalning.


Foto och film

Vi älskar att fota och filma vid våra event för att i efterhand sprida inspiration, pepp och glädje i våra sociala nätverk!  (Exempelvis Facebook, Instagram, Youtube och vår hemsida). Vi kommer att begära in deltagarnas samtycke för att få använda bildmaterial i samband med eventet. Vill man inte finnas med på bild går det givetvis också bra.


Corona-anpassning

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller Coronapandemin och har därför minskat antal deltagare på kursen samt väljer att hålla kursen helt utomhus. Munskydd och handsprit kommer att finnas till hands och självklart är det varje deltagares ansvar att följa generella rekommendationer om handtvätt, hålla avstånd och stanna hemma vid sjukdomssymptom.


Avbokningsregler

Det finns generellt ingen möjlighet till återbetalning av kursavgiften om man får förhinder, däremot går det bra att överlåta sin plats till valfri She Captain och vi hjälper gärna till att förmedla kontakt med personer som står i kö till eventet. Undantag under Corona: Om man inte kan delta på grund av att man insjuknat i Covid och kan uppvisa sjukintyg eller positivt Covidtest i efterhand återbetalas 50 procent av deltagaravgiften.


Frågor?

Mejla till event@shecaptain.se