¨BÅTMÄSSAN GÖTEBORG 

KICK-ASS MEETUP - VINN GRATIS BILJETTER!


Kom och lyssna på She Captains fantastiska Anna Mourou på Båtmässan i Göteborg lördagen den 8 februari och anslut till vår Kick-Ass Meet Up efteråt med mingel & middag på en närliggande restaurang! 


She Captain kommer att finnas på båtmässan den första och sista helgen: 1, 2 och 8, 9 februari.


Vi vill jättegärna träffa dig och berätta mer om vår kommande eskader på Västkusten och allt annat grymt vi har på gång!! Hittar oss gör du i montern hos vår ambassadör Dream Yacht Charter, Plats: C01:42.


Missa inte när Anna berättar mer om She Captain, bl.a våra populära och fulltecknade seglingseskadrar. Plats: Stora Scen, kl: 16.00 lördagen den 8 februari!


“She Captain har visat att bus, mod och bryta normer är receptet för att slå världsrekord i seglings- och motorbåts eskaders samt att få fler kvinnor aktiva på sjön! De inspirerar och lär ut genom att göra - allt kryddat med musik och dans, säger Anna Mourou Lange. Hur är det egentligen att segla 50 personer tillsammans på våra eskadrar i Medelhavet och Karibien? Vad är det She Captain gör som får deltagarna att komma tillbaka och segla tillsammans igen och igen? Och hur blir segling kul för alla ombord?”


SURPRIZE!!! Vi lottar ut 6 gratis inträdesbiljetter till mässan, bland dem som anmält sig till middagen! Du föranmäler och betalar middagen den 8 februari via en anmälningslänk som dyker upp i CardSkipper, vår digitala medlemsapp, nu i veckan. Håll utkik!! 


Är du inte The Club medlem än? Bli det här >>


Vi syns på båtmässan!!! HOOYAH!

ALLT DU BEHÖVER VETA


När?

1,2 och 8,9 februari


Var?

Allt för sjön, båtmässan i Göteborg.


Hur anmäler jag mig?

Via ditt digitala medlemskort i Cardskipper-appen. Om du behöver förnya ditt medlemsskap för 2020 gör det i appen: swipa till höger och du kan betala. Om du inte ännu är medlem kan du bli det här >>


Du hittar två anmälningar i Cardskipper, swipa till höger och du hittar:

Det är en separat anmälan för dig som anmäler dig som skeppare (då betalar du inte för att vara med). Sedan är det en annan separat anmälan för dig som vill vara gast/besättning, då betalar du i samband med att du anmäler dig och anmälan är bindande. Återbetalning av anmälningsavgift sker till de som inte kommer att få plats på eskadern, om det eskadern blir fullbokad.


Kostnad? 

The Club medlemmar har möjlighet att nyttja grupprabatt och lösa dygnsbiljett för 100kr. Gå in i CardSkipper-appen och tryck på ”KÖP” knappen längst ned i Meet-Up Eventet! Biljetten kommer att mailas till dig senast 30/1.


För vem? 

Alla She Captains välkomnas till vår Meet-Up! Vill du inte gå på mässan, går det även bra att bara komma till mingel och middag.  Förbokning krävs och görs via vår medlemsapp CardSkipper. 

För att delta i middagen krävs inte betalande ”The Club” medlemskap, utan det går bra att bara registrera dig som gästmedlem (kostnadsfritt).


Hur bokar jag?

Gruppinträde till mässan erbjuds alla betalande The Club medlemmar! Meet-Up Middag förbokas och betalas i Cardskipper-appen. The Club medlemskap eller kostnadsfritt gästmedlemskap krävs för att kunna logga in på appen.


Frågor?

Kontakta oss på event@shecaptain.se eller eskader@shecaptain.se


KONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event

event@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se


SAMARBETEN


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSSvartvit logotryp för She Captain