She Captains logotyp

FINNHAMN MEET-UP

18-19 JULI

Är du ute och seglar med familj eller vänner på semestern? Passa på att komma förbi mysiga Finnhamn för lite skönt häng och umgänge med andra coola She Captains och deras härliga besättningar. 


Den 18-19:e juli har vi bokat bryggan i Söder Långholm vid Finnhamn och du som the Club-medlem är välkommen att umgås med oss tillsammans med den besättning du har ombord just där och då!


Vi bjuder på välkomstdryck och tilltugg på eftermiddagen. På kvällen grillar vi tillsammans, utmanar varandras besättningar i en lättsam tävling och kanske drar vi senare igång vår episka She Captain shuffle i solnedgången på de släta fina klipphällarna!


Bryggan på Söder Långholm har plats för cirka 20 båtar. Här gäller endast stävförtöjning med eget ankare i aktern. I land finns tillgång till både mulltoa och sopmaja.


The Club-medlemmar är välkomna att delta gratis. OBS! Det är ett begränsat antal platser vid bryggan, maximalt 20 båtar. Boka bryggplats genom att anmäla dig till eventet. I viken finns även plats för svajankring av extra båtar.


OBS! Anmälan till eventet släpps i juni.


Datum

18-19 juli


Plats

Finnhamn

Anmälan

Du anmäler dig till detta event sker via Cardskipper, vår digitala medlemsapp.