Logotyp för She Captain

Nätverket för kvinnor som älskar sjön!

ALLT FÖR SJÖN STOCKHOLM

KICK-ASS MEETUP & MIDDAG - VINN GRATIS BILJETTER!!


Kom och lyssna på fantastiska Anna Mourou på Allt för sjön på Stockholmsmässan den 12 mars kl. 18.30 och anslut sedan till vår Kick-Ass Meet Up med mingel, middag & party på restaurang La Cucaracha!


Med tema ”segling på andra breddgrader” bjuds det på massa spännande föredrag hela torsdagen. Längtar du efter ett seglingsäventyr i värmen, tillsammans med andra härliga She Captains, missa inte när Anna står på Marina Scenen B02:32 och berättar om våra magiska utlandseskadrar!


She Captains representanter finns på mässan under torsdagseftermiddagen kl. 16-19 och vill jättegärna träffa dig för att berätta om allt grymt vi har på gång!!! Utöver det kommer vi även finnas på mässan båda helgerna, 7-8 och 14-15 mars (mitt på dagen). 


Du hittar oss  i montern hos vår ambassadör Dream Yacht Nordic, plats: A05:18. Prata gärna även med Tina Elvroth från DYC, hon är tidigare styrelsemedlem i She Captain!


Vinn gratis inträdesbiljetter!!! Vi lottar ut ett antal gratis inträdesbiljetter till mässan bland de som anmält sig till vår Meet Up middag, och svarat rätt på frågan: Vilket är She Captains speciella rop? Svara i kommentarsfältet på FB- inlägget om mässan! Vinnarna meddelas senast 6 mars.


Föranmäl dig till middagen via CardSkipper, vår digitala medlemsapp, senast 3 mars! För endast 265 kr bjuds du på fördrinksbubbel och en grym skaldjurspaella eller vegetariskt alternativ. Registrera dig först som The Club- eller Gästmedlem på Cardskipper och anmäl dig sedan till middagen.


Nu längtar vi att träffa alla er balla She Captains - så häng med ut på mässan, mingla och lyssna på Annas föredrag, träffa grymma Dream Yacht Nordic i montern och avsluta med en äkta Meet Up middag på La Cucaracha!!!


Pssst! Du har väl inte missat Allt för Sjöns artikel om oss?

ALLT DU BEHÖVER VETA


När & Var?

Meet Up torsdag den 12 mars med föreläsning kl. 18.30 på Allt för Sjön och middag kl. 20 på  La Cucaracha, Bondegatan 2. 


För vem? 

Alla She Captains är välkomna till vår Meet Up! Hinner du inte ut på mässan går det bra att enbart komma till mingel, middag & party. 


Hur bokar jag?

Föranmälan till middagen krävs och du gör det via vår medlemsapp CardSkipper. Sista anmälningsdag är senast 3 mars.


Inte medlem än?

Bli medlem i The Club här >> 

För att delta i middagen krävs inte The Club-medlemskap, det går även bra att registrera dig som gästmedlem.


Frågor?

Mejla till event@shecaptain.se


KONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event

event@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se


SAMARBETEN


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSSvartvit logotryp för She Captain