DIGITAL MECKARKURS

FIXA DIN UTOMBORDARE

Har du en utombordare, se hit! Vi arrangerar nu en DIGITAL meckarkurs med inriktning utombordare, med extra fokus på 2-takts motorer. Många är vi som har den lilla motorn hängande bak på jollen, eller på den mindre båten, och som råkat ut för situationer, när  motorn inte startar. Nu har du chansen att gå en She Captain kvällskurs och lära dig allt som krävs för att bli bästa kompis med din motor!


Alla motorer behöver servas och underhållas för att fungera smidigt, speciellt i den där situationen när vi verkligen vill att den ska starta. Just tvåtaktsmotorer är ofta första motorn vi kommer i kontakt med. Den är liten och inte så tung och hanteras ofta av barnen för att utforska vikarna runt omkring eller för att göra mindre resor till affären. Vem känner inte igen oron över att kanske få ro tillbaka hem, om motorn skulle börja krångla.


Nu blir det premiär för She Captains digitala meckarkurs!  Visst är det fantastiskt att vi nu har möjlighet att erbjuda en kortare kurs i digitalt format som alla, oavsett var man bor, kan delta i och utan att några pandemirestriktioner sätter käppar i hjulet? Kursen kommer att hållas den 14 juni kl 17.30-21 digitalt via ZOOM. Inga förkunskaper krävs och du kommer att kunna ställa frågor direkt under kursen. Kursen hålls av den mycket uppskattade meckarveteranen Marcus Moberg, som har många års erfarenhet av olika kurser för meckande och underhåll av båtar. 

ALLT DU BEHÖVER VETA


När

Måndagen den 14 juni kl. 17:30 -21. Registrering och insläpp börjar klockan 17, men själva kursen startar17:30! 


Var

Via ZOOM. En länk kommer att finnas på din biljett i Cardskipper. Om du inte har använt Zoom förut kan du logga in på mötet när det öppnar kl 17 så hinner vi hjälpa dig om något krånglar.


Kostnad

Vi har möjlighet att erbjuda denna kurs till våra The Club medlemmar för det fantastiska priset 350 kr! 


För vem 

För dig som vill lära känna och kunna mer om din utombordare. Inga förkunskaper behövs. Kursen är öppen för dig som är medlem i The Club och har tecknat medlemskap för 2021. 

Inte medlem än? >>


Hur bokar jag

Gå in i appen Cardskipper och klicka “KÖP” under eventbeskrivningen DIGITAL MECKARKURS. Bokningen är öppen 9 - 23 maj. 


Frågor

Mejla alla dina frågor och funderingar till event@shecaptain.se


HOOYAH!