ESKADER LULEÅ 2022

5-7 AUGUSTI

Äntligen en Luleåeskader i fantastiska Bottenviken! She Captain vill såklart finnas från norr till söder i hela vårt avlånga land. 


Vi utgår från Luleå på fredagen och första stoppet blir på fina Liggskär med kilometerlånga sandstränder. Här bjuds på mingel och tilltugg från klockan 17:30 och vi samlas på bryggan för att äta gemensam middag runt klockan 19.


Efter skepparmöte på lördag förmiddag, utforskar vi Luleås skärgård och samlas på Junkön,  med en vacker gammal väderkvarn och ett mysigt litet skärgårdsmuseum framåt eftermiddagen. Kvällen avrundas med en gemensam grillkväll vid den inbjudande bryggan. 


Har du aldrig varit på en eskader innan? This is your chance! Alla medlemmar i The Club som är minst 18 år kan delta oavsett tidigare erfarenhet. 


Både segel- och motorbåtar är välkomna.  Om du har tillgång till (annans)  båt men behöver ett crew, säg till så fixar vi det. Vi kan fixa både skeppare och gastar. Ett perfekt tillfälle för dig som vill testa att segla själv tillsammans med vårt gäng. Nu är det Kick Ass som gäller!


Gastar får en betalningslänk via Cardskipper cirka 2 veckor före eskadern. Hela anmälningsavgiften återbetalas i händelse av att din båt inte kan delta pga sjukdom eller inställd eskader.


Sista anmälningsdag är den 29 juli, men vi antar och fördelar gastplatser fortlöpande.


See yah!!

HOOYAH! 

ALLT DU BEHÖVER VETA


När?

5-7 augusti 2022


Var?

Samling i Luleå, stopp på Liggskär och Junkön.


Kostnad

För dig som anmäler dig med egen båt eller lånad båt är deltagaravgiften 0 kronor. För dig som anmäler dig som gast utan egen båt så är avgiften 200 kronor


Tillkommande kostnader

 Kostnad för bränsle, hamnavgifter, mat och dryck tillkommer och delas mellan besättningen på respektive båt.


Hur anmäler jag mig?

Anmälan sker via appen Cardskipper som du laddar ner i samband med att du blir medlem i The Club, fyll i formuläret där du svarar på frågor om du kommer med egen båt eller önskar vara gast och övrig information som efterfrågas.

Registrera dig som medlem i The Club här>>


Tips & Tricks för eskader

Eskaderlivet blir sååå mycket roligare och lättare om man planerar lite i förväg. Här har vi samlat våra bästa Tips & Tricks för eskadrar.


She Captain Policy och Code of Conduct för skeppare och besättning 

För att seglingen ska vara en säker och positiv upplevelse för alla har vi tagit fram Policy för eskader i Sverige och Code of Conduct för skeppare och besättning vid eskadrar. Läs igenom dokumenten innan du bokar!


Har du frågor?

Mejla eskader@shecaptain.se  ange "Luleå 2022" i ämnesfältet.