HYBRIDESKADER

5-6 JUNI

Försommarens hetaste snackis, vårt grymmaste event och det vi alla längtat efter så intensivt!  Nu lanserar vi vårt nya koncept Hybrideskader, en eskader i ny modern tappning!  Hybrideskadern är möjlig att genomföra trots restriktioner Vi är ute på vattnet i verkligheten men följer varandra digitalt. Vi skapar gemenskap med digitala verktyg och öppnar upp för fler att delta genom att välkomna alla och allt som flyter tryggt och bra. Du väljer själv ditt crew och du väljer själv den hamn du vill utgå ifrån. Vi följs åt oavsett var du och ditt crew befinner er.


Vi på She Captain ville ha något att se fram emot och skapa hopp om att få komma ut på sjön med andra grymma She Captains. Det var så idén föddes om en hybrideskader. En eskader som är möjlig att genomföra trots rådande restriktioner pga pandemin. En eskader där vi samlas på sjön och med hjälp av digital teknik träffas och följs åt och kanske även i mindre fysiska grupperingar, runt om i hela landet, eller varför inte internationellt?


ALLA KAN VARA MED

Alla kan delta! För att så många som möjligt ska kunna delta vidgar vi nu möjligheten till anmälan. Anmäl dig som skeppare för din egen segel - eller motorbåt och välj själv din egen besättning, nära eller kära. Utifrån rådande situation kanske du föredrar en besättning ur din egen bubbla, hittar gastar som är vaccinerade eller har massa grymma antikroppar!


Saknar du båt? Använd kommentarsfältet på FB för att efterlysa plats på en båt i din närhet eller erbjud dig som gast.  För första gången välkomnar vi även dig som vill delta med jolle eller kajak, själv eller i grupp! 


OM DU VILL PADDLA KAJAK

För dig som vill paddla kajak från Värmdö har vi ett fint erbjudande från Get Out Kayak! Alla som är med på Hybrideskadern får 40 procent rabatt på kajakhyra, enkel eller dubbelkajak, och på eventuell extra utrustning som man vill ha (tält, sovsäck, liggunderlag, stormkök).


Man bokar på www.getoutkayak.se och väljer själv om man vill starta från Stavsnäs eller Sollenkroka. På uthyrningsplatsen finns det kajakguider på plats att rådfråga om det behövs. Vid anmälan om deltagande i Hybrideskadern får du en kod som ger dig rabatten. 


HUR DET GÅR TILL

Självklart kommer vi att ha en KickAss Meet Up på lördagen - men denna gång kör vi skepparmötet digitalt. Då går vi igenom alla detaljer. Vi håller kontakten med varandra under hela eskadern via vår grymma digitala eskaderportal med geotrackning. Vi möts och har After Sea Meet Up via ZOOM. Vi spanar in varandras positioner runt om Sveriges kuster via Live-kartor och vi har eftersnack på Clubhouse!


Det traditionella Fun-racet blir av och olika utmaningar kommer vi att ha virtuellt. Vi blandar vår egen She Captain-drink och dansar She Captain Shuffle tillsammans via videolänk och spelar samma musik från vår egen She Captain Spotify-lista! På söndagen samlas vi för en sista digital KickAss Meet Up innan vi vänder hem igen. Visst rockar det fett!!! 

ALLT DU BEHÖVER VETA

När

5-6 juni, 2021.


Var

Överallt! Inga geografiska begränsningar för denna eskader!! 

Små lokala meet-ups sker på deltagarnas eget initiativ.


Vem kan åka med?

Alla är välkomna som har en skeppare som är medlem i The Club!

 

När öppnar anmälan?

Skeppare anmäler sig senast 30 maj. Du får ett deltagar-kit postat till dig senast den 18 maj med bland annat She Captains sprillans nya vimpel! 

Enskilda deltagare behöver ingen egen anmälan.


Kostnad

Kölavgiften som skepparen betalar är 500 kronor. Ingen avgift för övriga deltagare. 

(Endast en avgift per båt/kajakgrupp).


Tips & Tricks för eskader

Eskaderlivet blir sååå mycket roligare och lättare om man planerar lite i förväg. Här har vi samlat våra bästa Tips & Tricks för eskadrar.


She Captain Policy och Code of Conduct för skeppare och besättning 

För att seglingen ska vara en säker och positiv upplevelse för alla har vi tagit fram Policy för eskader i Sverige och en Code of conduct för skeppare och besättning vid eskadrar. De gäller i tillämpliga delar. Läs gärna denna information innan du bokar!


Har du frågor

Mejla eskader@shecaptain.se och ange "Hybrid 2021" i ämnesfältet.


Nu rockar vi världen 5-6 juni 2021, woohooo!! 


folkhalsomyndigheten.se

Lokala rekommendationer för att minska spridningen av covid-19 — Folkhälsomyndigheten

Smittskyddsläkare kan utfärda lokala och regionala rekommendationer.
På webbplatsen
Krisinformation.se finns samlad information om rekommendationer i olika regioner.