Logotyp för She Captain

Nätverket för kvinnor som älskar sjön!

¨ESKADER VÄSTINDIEN

13-27 MARS


This is it, äntligen är det dags - She Captain of the Caribbean seglar i VÄSTINDIEN!! St Lucia, St Vincent och Grenadinerna med Tobago Cays, Mustique och de andra öarna är ett måste för all seglare!


Nu är det dags för definitiv anmälan till årets häftigaste äventyr med She Captain Eskader. Den 13-27 mars 2020 drar vi till det vackra varma Västindien i samarbete med vår ambassadör Dream Yacht Charter. Ett fantastiskt tillfälle att njuta varma vindar och varmt turkosblått vatten tillsammans med en massa coola She Captains.


Vi flyger från Arlanda, Landvetter och Kastrup, via Paris till Martinique där våra båtar väntar på oss. Vi har bokat två katamaraner och fyra enskrovsbåtar för att ta oss runt i den ljuvliga övärlden söderut. Detta är Karibien på riktigt och ö-gruppen St Vincent och Grenadinerna, som ger oss öarna Bequia, Mayreau, Mustique, Union Island och Tobago Cays, tillhör varje långseglares Mekka.  Det är öar som du har väldigt svårt att besöka om du tar flyget till Västindien. Med båt kommer du in i mysiga vikar, kan ligga på svaj och snorkla vid korallreven. Öarna ligger nära varandra men är väldigt olika. Det är i naturreservatet Tobago Cays som Jack Sparrow struttar runt och dricker rom i Pirates of the Caribbean. Mustique är kändisarnas semesterparadis, här kan man hänga på Basil´s Bar och vid bordet bakom sitter Mick Jagger. Bequia är en ö som älskas av svenska seglare och det är lätt att bli kvar länge.


Du behöver förstås inte vara seglingsvan för att hänga med! Besättningarna sätter vi ihop så att det på alla båtar finns erfarna She Captains. Skeppare är vi såklart själva! För det behöver du helst ha Kustskepparen (inget formellt krav). Vi behöver först säkra skeppare innan alla båtar kan fyllas på med besättning.


Eskadersegling innebär härlig och säker segling utan att vara en vanlig seglingskurs. Oftast ligger vi på svaj på nätterna under den vackraste stjärnhimmel. En och annan liten hamn kommer vi också att besöka. De flesta måltider lagar vi ombord, kanhända går vi på restaurang och kanske blir det grillad hummer på stranden om vi har tur. Vi kommer att få två helt magiska veckor i det mytomspunna Karibien, träffa nya vänner, dansa på stranden under palmerna, gunga med i reggaemusiken, ha riktigt kul och samla roliga minnen tillsammans!


Eskader ledningen planerar en preliminär rutt tillsammans med Dream Yacht Charter med lokalkännedom. Beroende på väder och vind kan rutten komma att förändras. Varje dag hålls skepparmöten där nästa etapp planeras, skepparna informerar hela besättningen så att alla vet vad som kommer att hända härnäst. Gemensamma utflykter och sightseeing anordnas inte av She Captain, men beroende på intresse löser vi detta spontant och lokalt. Vindarna är ljumma och stabila, det blåser nästan alltid från nordost, solen strålar och havet blir turkost av korallsanden. Säkert kommer vi hitta en plats för ett riktigt grymt She Captain party också. Du behöver ha fyllt 18 år och ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader efter hemkomst.


Vi kommer att ha en pre-sailing träff för alla deltagande She Captains ca två månader före avresa. Där presenteras hela upplägget, besättningarnas sammansättning och du får chans att ställa alla dina frågor.


Erbjudande om definitiv plats på eskadern kommer i första hand att gå ut till de som lämnat en intresseanmälan. Eventuella överblivna platser kommer att annonseras i Cardskipper och i She Captains nätverk på Facebook. Intresseanmälan kan du fortfarande göra på Dream Yacht Charters hemsida, klicka här >> Om du inte redan är medlem, behöver du först joina She Captains medlemsklubb, The Club, för att kunna anmäla dig till denna unika eskader, klicka här >>


Caribia, here we come!!!


Teknisk researrangör är Poseidon Travel AB, dotterbolag till Dream Yacht Charter.


ALLT DU BEHÖVER VETA


När?

13-27 mars 2020


Var?

Windward Islands, Västindien. Vi utgår från Martinique


Hur anmäler jag mig?

Intresseanmälan har varit öppen en tid. Erbjudande om plats går först ut till de som anmält intresse, efter att skeppare till varje båt har säkrats. Reservlista kommer att finnas. Intresseanmälan gör du här>


Om du inte redan är medlem behöver du först joina The Club för att kunna anmäla dig, klicka här>

OBS Du behöver ha fyllt 18 år och ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader efter hemkomst.


Pris?

Från 25,900 kr. Läs mer om pris, villkor och betalning på Dream Yacht Charters hemsida, klicka här>


Tips & Tricks för eskader

Eskader livet blir sååå mycket roligare och lättare om man planerar lite i förväg. Här har vi samlat våra bästa Tips & Tricks för eskader.


She Captain Policy för eskader utomlands och Code of conduct för skeppare och besättning

För att seglingen ska vara en säker och positiv upplevelse för alla har vi tagit fram Policy för eskader utomlands och en

Code of conduct för skeppare och besättning vid eskadrar. Läs gärna dessa innan du bokar!


Har du frågor kontakta

Maila eskader@shecaptain.se och ange "Västindien 2020" i ämnesfältet.


Nu erövrar vi Västindien 2020, woohooo!!


KONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event

event@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se


SAMARBETEN


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSSvartvit logotryp för She Captain