Logotyp för She Captain

Nätverket för kvinnor som älskar sjön!

ESKADER STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

4-6 SEPTEMBER 2020

Vi  vill så gärna upprepa vår succé från tidigare år och avsluta den svenska säsongen med vår sensommareskader i Stockholms mellersta skärgård. Häng med på en häftig båthelg i skärgården med segel- eller motorbåt till Norrviken på Runmarö och Sandhamn 4–6 september. Vi inspireras av varandra både ombord och iland.

 

Vi vill ha något att se fram emot och skapa hopp. Men självklart följer vi noga utvecklingen av Covid-19 och ställer in eskadern eller gör de anpassningar som kan behövas, beroende på vad Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen anger.

 

Förra året slog vi rekord i antal båtar och deltagare så vänta inte för länge med att anmäla dej, det kan bli fullt!

 

Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet, vi fördelar besättningarna på båtarna med bästa möjliga mix av noviser och båtvana personer. Du kan anmäla dig med båt och samtidigt anmäla hälften av platserna till vänner (personliga gastar) som är, eller blir, medlemmar i The Club. Resterande platser fördelar vi till andra coola She Captains utifrån skepparens önskemål om kompetens. Du som vill gasta anmäl dig - och du kommer att få lära känna många nya vänner!


Räkna med att vara ledig hela fredagen och vara kvar på båten till söndagkväll eftersom båtarna har olika långt att ta sig till och från Norrviken.


Vi kommer att göra massa kul på vår eskader! Fredagen den 4 september åker respektive segel/motorbåt från hemmahamn till Norrviken där vi lägger till vid Kryssarklubbens brygga. Det blir en fin tur genom skärgården och på kvällen umgås vi tillsammans på bryggan. Vi bastar och dansar under stjärnorna.

 

På lördagen beger vi oss iväg på en lättsam seglingstävling för segelbåtarna och en navigationstävling för motorbåtarna. Vi möts upp igen i mytomspunna Sandhamn med sina vita stränder och alla litterära mord. Där äter alla som önskar en förbokad middag på Sandhamns Seglarhotell och med lite tur blir det dans också.


På söndagen samlas vi för en sista kickass She Captain-aktivitet innan vi vänder hem.

 

ANMÄLAN

Du anmäler dig till eskadern sker via Cardskipper-appen som du laddar ner i samband med att du blir medlem i The Club. En särskild anmälan till middagen kommer att skickas till antagna deltagare på eskadern. Gå med  som medlem i The Club >>


Till följd av Covid-19 kommer vi att avvakta med betalning och särskild information kommer att gå ut till de som blir antagna och förutsatt att eskadern kommer att genomföras.


TRE OLIKA ANMÄLNINGAR I CARDSKIPPER

Du kommer hitta tre olika länkar i appen Cardskipper för anmälan:

  1. En anmälan för dig som har med egen båt på eskadern.
  2. En anmälan för dig som är personlig gast - du har kommit överens med båtägaren innan du anmäler dig att du har en plats på den specifika båten.
  3. En anmälan för dig som vill gasta på en båt.


  1.  

COVID-19

Självklart kommer vi att noggrant följa vad som händer när det gäller utvecklingen av Covid-19 och följa de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen anger. Ett genomförande förutsätter att en del av dagens restriktioner tas bort. Senast den  4 augusti kommer vi att ge definitivt besked om eskadern kommer att genomföras.

 

Vi lever på hoppet, så nuuu kööör vi!

ALLT DU BEHÖVER VETA

När?

4-6 september 2020.

 

Var?

Båtarna samlas fredag 4 september vid Kryssarklubbens brygga i Norrviken (Runmarö) eftermiddag/kväll. På lördag 5 september seglar vi till Sandhamn där vi har en bokad brygga.

 

Vem kan åka med?
Alla kvinnor över 18 år är välkomna!

 

När öppnar anmälan?

Anmälan öppnar 18 maj och stänger 7 juni.

Antal platser avgörs av hur många båtar som anmäler sig. Så vill du gasta, anmäl dig tidigt för att säkra din plats. Du får bekräftelse på deltagande snarast efter 14 juni.

 

För dig som ska vara gast

Båtarna finns i olika hamnar så du bör räkna med att ha möjlighet att vara ledig hela fredagen, eftersom båtar som ligger en bit från Norrviken kan behöva ge sig av på morgonen. 

 

Hur anmäler jag mig?

Anmälan sker via Cardskipper appen som du laddar ner i samband med att du blir medlem i The Club

 

Covid-19

För She Captain går säkerheten först. Vi följer noggrant de rekommendationer Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen anger. Det innebär att eskadern kan komma att ställas in. Besked senast 4 augusti.

 

Kostnader

Kommer du med egen båt: 0 kr.

Medlem i The Club: 250 kr.

Kostnader som tillkommer är hamnavgifter, drivmedel samt mat och dryck.

På grund av osäkerhet om eskadern kommer att kunna genomföras till följd av Covid-19 kommer särskild information om betalning av eskadern skickas ut i nära anslutning till eskadern.


Har du frågor?

Meila stockholm.eskader@shecaptain.se och ange "Stockholm 2020" i ämnesfältet.

 

Nu rockar vi i Stockholm 4-6 september 2020, woohooo!!

TIPS & TRICKS

Eskaderlivet blir sååå mycket roligare och lättare om man planerar lite i förväg. Här har vi samlat våra bästa Tips & Tricks för eskader.


POLICY FÖR ESKADER  OCH CODE OF CONDUCT

För att seglingen ska vara en säker och positiv upplevelse för alla har vi tagit fram Policy för eskader Sverige och Code of Conduct för skeppare och besättning vid eskadrar. Läs igenom dokumenten innan du bokar!

Här får du lite inspiration från förra årets eskader i Stockholm!


KONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event

event@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se


SAMARBETEN


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSSvartvit logotryp för She Captain