GREKLAND ESKADER

8-15 OKTOBER

Ohoj alla grymma She Captains! Vad sägs om att förlänga sommaren med en veckas segling i Medelhavet? Nu öppnar vi upp anmälan för årets andra utlandseskader SHE CAPTAIN GOES TO GREECE (again) 8-15 oktober.


Vi flyger till Aten och tar oss till Alimos Marina, där 5 segelbåtar väntar på oss. Vi kastar loss från Alimos och upplever tillsammans  de Saroniska öarna . Några möjliga mål under veckan är Egina, Hydra och Poros. Tillsammans ser vi till att skapa en vecka full av magiska naturupplevelser, nya vänner, spännande upptåg och massor av roliga minnen tillsammans.


Vi samarbetar även denna gång med Dream Yacht Charter och kommer att segla båtar i storlekarna 45-51 fot.


På varje båt behöver vi en skeppare, en co-skipper och ett antal gastar. Vi fördelar besättningar på båtarna med bästa mix av båtvana personer och mindre båtvana/nybörjare. Alla medlemmar i The Club som är minst 18 år kan anmäla sig oavsett tidigare erfarenhet.


OBS! Antalet deltagare är begränsat då vi bara har 5 båtar och cirka 40 platser.


Missa inte chansen att uppleva Medelhavet på segelbåt tillsammans med massor av likasinnade She Captains! Platserna till vårens utlandseskader till Sardinien gick åt som smör i solsken så anmäl dig snabbt!

ALLT DU BEHÖVER VETA


När

8 -15 oktober


Var

Grekland, Aten.


Pris

Paketpris per person: 9 795 kronor från Arlanda. 
För skeppare är priset reducerat till: 8 195 kronor.

Avresa från annan ort till Aten kan ordnas på egen hand och på egen bekostnad.
Prisavdrag om 3 000 kronor för egen flygbokning.


I priset ingår

Flyg t/r Arlanda–Aten med Norwegian, inklusive flygskatter, ett incheckat bagage (20 kg) och ett handbagage (5 kg). Del i båthyra, del i dubbelkoj inklusive lakan och handdukar samt slutstädning. Transfers t/r flygplats-marina vid bokat paket inklusive flyg från Arlanda. Komplett utrustad båt (exklusive seglarvästar).


Tillkommande kostnader

Förbrukad diesel, hamn/bojavgifter, mat ombord och iland samt privata utgifter.

Enkelhyttstillägg: 4 200 kronor.


För vem

Alla She Captain The Club medlemmar över 18 år är välkomna att delta oavsett erfarenhet! Är du inte redan medlem kan du bli det här >>

Medlemmar behöver ladda ned appen Cardskipper till sin mobil (rekommenderas) eller logga in på Cardskippers via datorn för att kunna anmäla sig till  She Captains event och eskaders!


Anmälan
Du anmäler dig till eskadern från vår digitala medlemstjänst Cardskipper. Du fyller i din erfarenhet och kunskapsnivå i enkäten samt de passuppgifter som behövs för flygbokningen. Utifrån detta kommer eskaderledningen sätta samman besättningar till båtarna med lagom mix av erfarna seglare och mindre erfarna/nybörjare, samt en skeppare och co-skipper. Turordning i anmälan tillämpas i den mån det är möjligt.


Senast den 17 augusti får du besked via mejl om du har fått plats och hur betalning ska ske till Dream Yacht Nordic. Hela beloppet ska vara inbetalat senast den 25 augusti.


Om det inte blir tillräckligt antal deltagare för att fylla båtarna (eskadern genomförs vid minst 3 fyllda båtar), eller besättningarna inte uppnår nödvändig kompetens för att genomföra en säker eskader, kan resan komma att ställas in helt och du har då rätt att återfå erlagd avgift.


Anmälan är bindande och vid egen avbeställning återbetalas inte deltagaravgiften. I övrigt gäller Dream Yacht Nordic AB´s resevillkor (pdf) som överensstämmer med de allmänna resevillkoren som gäller för branschen.


Byte av resenär

Byte av resenär är tilåtten. Anmäl eventuella ändringar av beställning, ändring av namn, ändring av flyg etc. till Dream Yacht Nordic senast 10 dagar före avresa via mejl, samt ring Dream Yacht Nordic på 08 – 512 55 116 snarast för snabb behandling. Observera att ändringar endast är giltiga efter deras skriftliga bekräftelse. Kostnader för ändringar, avbokningar, nya flygbiljetter etc tillkommer.


Corona

Om UD avråder från att resa till destinationen kan du vid bokning av denna paketresa välja att avboka och återfå hela din betalning. Du kan också välja att istället få en voucher med en längsta giltighetstid om 2 år. I övrigt se villkoren i din egen reseförsäkring.


Tips & Tricks för eskader

Eskaderlivet blir sååå mycket roligare och lättare om man planerar lite i förväg. Här har vi samlat våra bästa Tips & Tricks för eskadrar.


She Captain Policy och Code of Conduct för skeppare och besättning 

För att seglingen ska vara en säker och positiv upplevelse för alla har vi tagit fram Policy för eskader utomlands och en Code of conduct för skeppare och besättning vid eskadrar. Läs igenom dokumenten innan du bokar!


Har du frågor?

Har du frågor om eskadern i stort, båtdetaljer med mera är du välkommen att ringa Dream Yacht Nordic på 08-512 55 116 eller mejla på sweden@dreamyachtcharter.com


Har du frågor gällande anmälan via Cardskipper eller tex själva seglingen, mejla eskaderledningen på eskader@shecaptain.se. Skriv “Grekland 2022” i ämnesfältet.


GREECE HERE WE COME!!