Logotyp för She Captain

Nätverket för kvinnor som älskar sjön!

ESKADER GREKLAND

10-17 OKTOBER

INSTÄLLT


She Captain anser att situationen kring Coronapandemin är alltför osäker för att vi ska kunna leverera en säker och trevlig eskader. Vi känner ett stort ansvar för att inte bidra till smittspridning eller belasta sjukvården i Grekland och också för alla deltagares trygghet. Smittspridningen av Covid-19 rapporteras nu också öka igen i Sydeuropa. Vi har därför beslutat att ställa in eskaderseglingen i Grekland hösten 2020.

Äventyret fortsätter! Dags att boka in She Captains kick ass eskader till Kykladerna i Grekland i höst!


När mörkret lägrar sig i oktober drar vi till Grekland i samarbete med vår ambassadör Dream Yacht Charter. Boka in 10-17 oktober 2020, ett fantastiskt tillfälle att förlänga sommaren tillsammans med en massa coola She Captains! Skynda att anmäla dig så att du inte missar vår grymma eskader! 


Vi flyger från Arlanda, Landvetter och Kastrup, landar i Aten och åker med bekväma bussar till marinan i Lavrion i (ca 30 min). Där väntar fem enskrovssegelbåtar 45-51 fot från Dream Yacht Charter på oss! Vi kastar loss och seglar tillsammans omkring i Kykladerna sydost om fastlandet. Båtarna är moderna, lätthanterliga och fullt charterutrustade med bekväma dubbelhytter, toaletter och dusch. 


Skeppare är vi såklart själva! För det behöver du ha intygsbok med Förarbevis eller motsvarande, vara van att leda ombord och gärna också van vid medelhavstilläggning med aktern in mot land och stävankare eller mooringlinor. 


Du behöver förstås inte vara seglingsvan för att hänga med! Besättningarna sätter vi ihop så att det på alla båtar finns erfarna She Captains. Vi lär oss av varandra och alla får prova på – eskadersegling innebär härlig och säker segling utan att vara en vanlig seglingskurs.


Vi kommer att få en magisk vecka i den fantastiska grekiska övärlden, träffa nya vänner, ha grymt kul och samla roliga minnen tillsammans! Vi lägger till i hamnar och utforskar området på land eller ankrar i en naturvik där vi simmar, snorklar och softar. En del måltider lagar vi ombord, andra äter vi på restaurang och hittar säkert ett schysst ställe att dansa loss på. Under vägen skapar vi så klart ett grymt She Captain Party!


Vi seglar 3-6 timmar dagligen till nya hamnar och varvar med badstopp och andra upptåg. Några möjliga öar att besöka är Kea, Sifnos, Serifos, Syros och Kithnos. Eskaderledningen planerar en preliminär rutt tillsammans med Dream Yacht Charter, som har lokalkännedom. Beroende på väder och vind kan rutten komma att förändras. 


Varje dag hålls skepparmöten där nästa etapp planeras, och skepparna informerar hela besättningen så att alla vet vad som kommer att hända härnäst. Gemensamma utflykter och sightseeing anordnas inte av She Captain, men beroende på intresse löser vi detta spontant och lokalt. Vindarna är ofta nord-nordost så det blir kryss tillbaka mot Lavrion dagen innan hemresa. 


För att komma med behöver du ha fyllt 18 år och ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader efter hemkomst. Vi kommer att ha en pre-sailing-träff för alla anmälda She Captains 1-2 månader före avresa där hela upplägget och besättningarna presenteras . Du får också  chans att ställa alla dina frågor.


För att kunna anmäla dig till eskadern behöver du vara medlem i The Club.


Let’s go wild in Greece 2020!


ANMÄLAN

Gör din anmälan till eskadern hos Poseidon Travel via knappen nedan (och sedan på den gula knappen med texten "BOKA SHE CAPTAIN - GREKLAND" på Poseidons sida). Fyll i dina uppgifter, eventuella önskemål och skicka in anmälan så får du ett mejl med bekräftelse. Poseidon Travel skickar därefter ett mejl med faktura på anmälningsavgiften (3.500 SEK) med betalningslänk för kortbetalning. För övriga betalningsvillkor se vidare information hos Poseidon Travel. 


Teknisk researrangör är Poseidon Travel AB, ett dotterbolag till Dream Yacht Charter. Poseidon Travel AB har ställt lagstadgad resegaranti enligt Lagen om Paketresor.


FRÅGOR

Här hittar du alla detaljer om resan >>


Har du frågor om eskadern i stort; bokning, avbokning, ekonomi, båtdetaljer m.m. ber vi dig att kontakta researrangör Lars Linderot, Poseidon Travel AB / Dream Yacht Charter, kontor 042-37 40 01 eller mobil 070-940 02 66.


Har du frågor gällande själva seglingen, kontakta eskaderledningen på grekland.eskader@shecaptain.se. Skriv “Grekland 2020” i ämnesfältet.

ALLT DU BEHÖVER VETA

När

10-17 oktober 2020


Var

Kykladerna, Grekland


Pris

Paketpris per person: 9,900 SEK från Arlanda. Flygtillägg tillkommer om du flyger från Kastrup eller Landvetter.


I priset ingår

Flyg t/r Arlanda, alternativt Kastrup eller Landvetter – Aten inklusive flygskatter och ett incheckat bagage (20 kg). 

Del i båthyra, del i dubbelkoj inklusive lakan och handdukar. T

ransfers t/r flygplats/marina (endast vid bokat paket inklusive vårt flyg).

Komplett utrustad båt. 

Välkomstmiddag inklusive dryck.


Tillkommande kostnader

Förbrukad diesel, hamn/bojavgifter, mat ombord och i land samt privata utgifter.

TIPS & TRICKS

Eskaderlivet blir sååå mycket roligare och lättare om man planerar lite i förväg. Här har vi samlat våra bästa Tips & Tricks för eskader.


POLICY FÖR ESKADER  OCH CODE OF CONDUCT

För att seglingen ska vara en säker och positiv upplevelse för alla har vi tagit fram Policy för eskader utomlands och Code of Conduct för skeppare och besättning vid eskadrar. Läs igenom informationen innan du bokar!


KONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event
event@shecaptain.se 


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se


SAMARBETEN


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSSvartvit logotryp för She Captain