DREAM YACHT CHARTER

SHE CAPTAIN SAMARBETSPARTNER


Vi är otroligt glada och stolta över vår fantastiska She Captain partner Dream Yacht Charter!


Att få kvinnor mer involverade i båtlivet har under många år varit en brinnande vision och hårt, lustfyllt arbete för oss i She Captain. Att hela båtbranschen släpar efter och oftast tilltalar endast män, med bilder på män, är väldigt tydligt och det vill vi ändra på!


Det finns en stor aktör i branschen som arbetar hårt med att ändra på detta och vi är så otroligt glada och stolta över att presentera vår She Captain samarbetspartner Dream Yacht Charter, världens största båtuthyrningsföretag med 1200 båtar på 50 baser världen över!


Tillsammans arbetar vi nu för att uppmuntra fler av världens kvinnor att bli självsäkra seglare genom rörelsen More woman at Sea.


Dream Yacht Charter, hur GRYMMA är ni inte som visar vägen i detta globala jämställdhetsarbete!

”Inkluderande och allas lika värde är viktiga värderingar för oss på Dream Yacht Charter. Seglingskulturen behöver vara inkluderande så att seglare oavsett kön eller ålder känner sig självsäkra att segla och att alla behandlas lika. She Captain och Anna Mourou Lange har inspirerat oss till att göra mer för att öka jämställdheten på sjön och vi är en stolt partner till She Captain!


Partnerskapet innebär initiativ för att uppmuntra fler kvinnor att segla världen över, bland annat genom att samarbeta under eskadrar och events, tex Manöverövningar. She Captains initiativtagare Anna Mourou Lange kommer även under sin jordenruntsegling 2020 att besöka Dream Yacht Charters baser, träffa lokala teams och ge dem möjlighet att komma ombord på hennes båt, prata om jämställdhet och peppa dem att ge sig ut på havet!"


Loïc Bonnet, grundare och CEO för Dream Yacht Charter koncernen.

THE CLUB ERBJUDANDE


Som medlem i She Captain The Club erbjuds du förmåner och rabatter hos vår partner Dream Yacht Charter, världens största båtuthyrningsföretag med 1.200 båtar på 50 baser världen över!


Är du inte medlem i The Club ännnu? Det ordnar du enkelt! >>


SOM CLUBMEDLEM ERBJUDS DU

  • Unika She Captain erbjudanden på utvalda resor.
  • 5 procent rabatt på alla resor.
  • Möjlighet till korthyra av båt i Stockholm, 20% rabatt för sista-minuten bokningar (tidigast 7 dagar före).
  • Exklusiva erbjudanden för medlemmar som vill köpa och äga en egen charterbåt. 


FÖRVERKLIGA DIN SEGLINGSDRÖM!

Mejla din förfrågan till sweden@dreamyachtcharter.com och uppge She Captain vid förfrågan eller bokning!