Manövreringsövning med DYC 2019

MANÖVRERINGSÖVNING 

¨


MANÖVRERINGSÖVNING

MED DREAM YACHT CHARTER

Vecka 20 & SEP, STOCKHOLM, 2019
Vi vet att en av de största utmaningarna för kvinnor att mer självständigt komma ut på sjön är den där jäkla tilläggningen. Låt oss visa dig att det faktiskt inte alls är så läskigt och svårt som det kan verka! Låt oss visa dig att det faktiskt inte alls är så läskigt och svårt som det kan verka!


She Captain har i samarbete med vår tokgrymma ambassadör Dream Yacht Charter tagit fram tillfällen för dig att få prova på detta i lugn och ro! Ingen press och ingen stress. Ombord på Dream Yacht Charters fina segelbåtar kommer du tillsammans med en erfaren She Captain-skeppare och några andra coola She Captains få prova på att köra mot boj, hantera back, gas, propellerverkan och roder. Kanske även gå sakta in mot en brygga för den ”våghalsige”?


Manövereringsövningen kommer vara ca 3-4 timmar lång så vi hinner med en massa bra och praktiska övningar ombord på Dream Yacht Charters härliga båtar! Första tillfället kommer bli runt vecka 20, dvs 11-17 maj så boka in det i era kalendrar och håll sen utkik efter eventet i Cardskipperappen, på vår Facebook eller på hemsidan så du inte missar det!

Tillsammans med Dream Yacht Charter jobbar vi just nu för högtryck med att finslipa alla detaljer. Mer information om spikade datum, detaljer om övingsupplägget och hur du anmäler dig kommer inom kort. Så fort vi har mer information så lovar vi att hojta till er i nätverket på Facebook!


Vem kan vara med på Manövrerings övningarna?

Alla våra She Captains kan vara med! Vi kommer att fokusera på grundläggande manövreringskunskaper så är du nybörjare eller helt enkelt känner dig lite ringrostig efter vintern eller ett längre uppehåll i seglingen så har du smashläge nu!


Och du, som medlem i The Club har du förtur till bokningen och rabatt på priset. Är du inte The Club medlem ännu? Det är lätt ordnat! Läs allt om

The Club och bli medlem här>SKEPP O’HOY SHE CAPTAINS!!(SNART) ALLT DU BEHÖVER VETA


När

Preliminärt vecka 20, dvs 11-17 maj samt i september 2019


Var

Stockholm

 

När öppnar anmälan?

Så fort vi bara kan! Vi filar på detaljerna...


Hur anmäler jag mig?

När bokningen öppnar anmäler du dig i Cardskipper appen.

Medlemmar i The Club har förtur till bokningen. Läs allt om The Club och bli medlem här>


Vem kan vara med?

Alla She Captains är välkomna, både nybörjare och lite ringrostiga erfarna!


Pris

Pris ej fastslaget


Har du frågor kontakta:

event@shecaptain.se


Gliiiiid vackert in i seglingssäsongen! Let's go girls!!!!
           SHE CAPTAINKONTAKT


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event & Evenemang

event@shecaptain.se


Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se  


Team PR & Kommunikation

kommunikation@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se


Team Kläder & Merchandise

klader@shecaptain.se