KSSS Kappseglingskurs 2019

KAPPSEGLINGSKURS

¨


KSSS KAPPSEGLINGSKURS

STOCKHOLM, 2019

Har du drömt om att segla ÅF Offshore Race men aldrig vågat ta steget? Nu har du chansen att komma ett steg närmare den drömmen!


KSSS Aktivitetskommitté har i samarbete med She Captain tagit fram en helt grym kappseglingskurs som riktar sig till alla ni balla She Captains som idag är fritidsseglare och är nyfikna på det här med kappsegling, med egen båt eller som crew. Kursen är till för både nybörjare och rejält erfarna, precis ALLA är välkomna!!!


Vi kommer att ses vid ca 4-5 st tillfällen under våren 2019 i Stockholm och kursen innehåller både teori och praktiska övningar ombord på KSSS fräcka J70 båtar.


Tillsammans med KSSS jobbar vi just nu för högtryck med att finslipa alla detaljer för att ge er en fantastisk kurs som ger kunskap, seglingserfarenhet och en massa kul ihop! Mer information om aktuella datum, detaljer om kursupplägget och hur du anmäler dig kommer inom kort. Så fort vi har mer information så lovar vi att hojta till er i nätverket på Facebook!


Vilka kan vara med på Kappseglingskursen?

Precis ALLA våra fantastiska She Captains är grymt välkomna, både nybörjare och riktiga sjöbusar! Och som medlem i The Club har du förtur till bokningen och rabatt på priset. Är du inte The Club medlem ännu? Det är lätt ordnat! Läs allt om The Club och bli medlem här>


Det här unika tillfället vill du verkligen inte missa! Så håll utkik i FB nätverket, i Cardskipper appen och här på vår hemsida.

Psst... du vet väl att de flesta klassiska fritidsbåtarna är välkomna att deltaga i ÅF Offshore Race? Maxi 99, Scanmar, Scampi.. you name it! Det är detta som gör ÅF Offshore Race till en sån häftigt tävling, att de flesta kan och får vara med!


HOYAAAAA!!
Vi är så stolta över vårt samarbete med KSSS!

Dom jobbar stenhårt med att öppna upp seglingslivet ännu mer för oss kvinnor, we like it!!


Känner du till deras grymma Andelssegling? Andelssegling innebär inte att du har ägarskap i en båt, tvärt om, du seglar och KSSS tar hand om allt rörande service, vinterförvaring och finmeck.

Andelseglingen riktar sig till dig med seglingserfarenhet som vill utveckla din kappsegling. Mer segling - mindre ägande!


Läs mer om Andelsseglingen här>


(SNART) ALLT DU BEHÖVER VETA


När

4-5 st kurstillfällen under våren 2019


Var

Stockholm

 

När öppnar anmälan?

Så fort vi bara kan! Vi filar på detaljerna...


Hur anmäler jag mig?

När bokningen öppnar anmäler du dig i Cardskipper appen.

Medlemmar i The Club har förtur till bokningen. Läs allt om The Club och bli medlem här>


Vem kan vara med?

Precis ALLA She Captains, både nybörjare och erfarna!


Pris

Pris ej fastslaget


Har du frågor kontakta:

event@shecaptain.se


Missa inte detta grymma tillfälle att rocka kappseglingsbanan!!
           SHE CAPTAINKONTAKT


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event & Evenemang

event@shecaptain.se


Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se  


Team PR & Kommunikation

kommunikation@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se


Team Kläder & Merchandise

klader@shecaptain.se