Prova på J70 med KSSS

PROVA PÅ J70 MED KSSS

¨


PROVA PÅ J70 MED KSSS

29 JUNI, 2019

UPPDATERING! Segligen flyttad från 28/6 till NYTT DATUM & TID: LÖRDAG 29 JUNI 14.00-17.00

Du som anmält dig till 28/6 flyttas automatiskt över till lördagen 29/6, 14.00. Är du anmäld och inte kan medverka på lördagen får du pengarna tillbaka såklart! Maila till: tim.danielson@ksss.seI samarbete med KSSS Aktivitetskommitté kan She Captain bjuda in till en exklusiv prova-på-segling i den snabba och roliga klassen J70, mitt under uppladdningen till ÅF Offshore Race!


Hooooraaaaay!! Nu gör vi en repris på förra årets otroligt uppskattade succéevent, att sprint-segla KSSS fräcka J70 båtar. Missa inte detta fartfyllda och roliga tillfälle att segla mitt i Stockholm under uppladdningen inför ÅF Offshore Race, nere vid Race village på Skeppsholmen.


Lördagen den 29 juni träffas vi kl: 14.00 i Race village, utanför Race Office och seglar sedan under ca 3 timmar. Vi seglar i grupper om 4 personer ombord på varje båt. Efteråt samlas vi alla för After Sail i Bryggmästarens Bar inne på området för After Sail mingel. På området finns även food trucks och andra möjligheter att köpa sig något att äta.


Priset är galet bra, 250 kr per person, och då ingår även en öl/dryckesbiljett till barhänget efteråt. Glöm inte att ta med din egen flytväst, smidiga och väderanpassade kläder och ett jäkla gött humör!


Vem kan vara med?

Precis ALLA våra fantastiska She Captains är grymt välkomna, både nybörjare och riktiga sjöbusar. Dock är antalet platser begränsat så först till kvarn gäller, skynda att boka då detta tillfälle är HETT eftertraktat!Let's go sailing gals!!
Vi är så stolta över vårt samarbete med KSSS!


Dom jobbar stenhårt med att öppna upp seglingslivet ännu mer för oss kvinnor, we like it!!

"KSSS Aktivitetskommitté verkar för att seglingen ska bli tillgänglig för fler! Vi entusiasmerar och skapar praktiska möjligheter för fler kvinnor att ta sig ut på sjön och verkar särskilt för att våra medlemmar inom seglingen ska kunna nå sin fulla potential."


Känner du till deras grymma Andelssegling? Andelssegling innebär inte att du har ägarskap i en båt, tvärt om, du seglar och KSSS tar hand om allt rörande service, vinterförvaring och finmeck. Andelseglingen riktar sig till dig med seglingserfarenhet som vill utveckla din kappsegling.

Mer segling - mindre ägande!


Läs mer om Andelsseglingen här>


ALLT DU BEHÖVER VETA


När

NYTT DATUM & TID: Lördag 29 juni, 14.00-17.00


Var

ÅF Offshore race, Race Village. Vi ses vid Race Office. Skeppsholmen, Stockholm

 

Hur anmäler jag mig?

Bokning sker via KSSS på länken här>


Vem kan vara med?

Precis ALLA She Captains, både nybörjare och erfarna!


Pris

250 kr per person. Ingår gör även öl/dryckesbiljett.


Att ta med

Glöm inte att ta med din egen flytväst, smidiga och väderanpassade kläder.


Ombokning från 28/6 till 29/6

Du som tidigare anmält dig till 28/6 flyttas automatiskt över till lördagen 29/6 14.00-17.00. Är du anmäld och INTE kan medverka på lördagen får du pengarna tillbaka såklart! Maila till: tim.danielson@ksss.se


Missa inte detta grymma tillfälle att sprint-segla mitt i stan!


AMBASSADÖRER


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSKONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event

event@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  


Team Motorbåt

motorbat@shecaptain.se


Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se