Eskader Stockholm 2019

ESKADER STOCKHOLM 

ESKADER STOCKHOLM

RUNMARÖ & SANDHAMN 6-8 SEPTEMBER, 2019Vi avslutar den svenska säsongen med vår sensommareskader i Stockholms mellersta skärgård. Häng med på en häftig båt helg i skärgården med segel- eller motorbåt till Norrviken (Runmarö) och Sandhamn  6-8 September. Det blir en kickass upplevelse utan dess like. Med massor av pepp, skratt, inspiration och dans!

Eskadern är öppen för alla She Captains!
Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet, vi fördelar besättningarna på båtarna med bästa möjliga mix av noviser och båt vana personer.

Du kan anmäla dig med båt och samtidigt anmäla hälften av platserna till vänner (som är medlemmar The Club eller i She Captains nätverk på Facebook). Resterande platser fördelar vi till andra coola She Captains utifrån skepparens önskemål om kompetens. Och naturligtvis är du som endast vill gasta lika varmt välkommen, både nybörjare och erfarna seglingstjejer: Missa inte detta minne för livet och lär känna massor av nya vänner!

Vi kommer att göra massa kul på vår eskader!
På fredagen den 6 september åker respektive segel/motorbåt från hemmahamn till Norrviken där vi lägger till vid Kryssarklubbens brygga. Det blir en fin tur genom skärgården och på kvällen blir det härligt tjejhäng med bastu, bad och  grillning tillsammans på bryggan. Och i sann She Captain anda även dans med glow sticks under stjärnorna!

Under lördagen startar vi dagen med morgondopp och möjlighet att träna på att lägga till vid brygga, för de som önskar! Sedan beger vi oss iväg på en lättsam seglingstävling till mytomspunna Sandhamn med sina vita stränder och alla litterära mord, där vi lägger till vid vår reserverade brygga! Vår sköna sommarkvällsmiddag går av stapeln på Sea Club vid Sandhamns Seglarhotell och vi avslutar enligt traditionen med dans, skratt och porlande drycker på hotellet. På söndagen samlas vi för en sista kick ass She Captain aktivitet innan vi vänder hem.

När öppnar anmälan?

Anmälan öppnar 1 maj för The Club medlemmar, 3 maj för nätverksmedlemmar och stänger 3 juni. Antal platser avgörs av hur många båtar som anmäler sig. Så vill du gasta anmäl dig tidigt för att säkra din plats. Du får bekräftelse på deltagande snarast efter 3:e juni.


Hur anmäler jag mig?
Anmälan till eskadern sker via Cardskipper app. som du laddar ner i samband med att du blir medlem eller gäst i The Club.

En särskild anmälan till middagen kommer att skickas till antagna deltagare på eskadern.

Registrera dig som medlem i The Club: klicka på länken här>

Registrera dig som Gäst i The Club, utan kostnad: klicka på länken här>


Woohooo, nu kööör vi!

 

ALLT DU BEHÖVER VETA


När

6-8 september 2019.


Var

Båtarna samlas fredag 8 juni vid Kryssarklubbens brygga  i Norrviken (Runmarö) eftermiddag/kväll. På lördagen 9 september seglar vi till Sandhamn där vi har en bokad brygga.


Vem kan åka med?
Alla kvinnor över 18 år är välkomna!

 

När öppnar anmälan?

Anmälan öppnar 1 maj för The Club medlemmar, 3 maj för nätverksmedlemmar och stänger 3 juni. Antal platser avgörs av hur många båtar som anmäler sig. Så vill du gasta anmäl dig tidigt för att säkra din plats. Du får bekräftelse på deltagande snarast efter 3:e juni.


Hur anmäler jag mig?

Anmälan sker via Cardskippers app som du laddar ner i samband med att du blir medlem eller gäst i The Club.

Registrera dig som medlem i The Club: klicka på länken här>

Registrera dig som Gäst i The Club, utan kostnad: klicka på länken här>"


Kostnad

Kommer du med egen båt: 0 kr

Medlem i The Club: 150 kr

Medlem i FB nätverket: 350 kr

Kostnader som tillkommer är hamnavgifter, drivmedel samt mat och dryck


Tips & Tricks för eskader

Eskaderlivet blir sååå mycket roligare och lättare om man planerar lite i förväg. Här har vi samlat våra bästa Tips & Tricks för eskader.


She Captain Policy för eskader i Sverige och Code of conduct för skeppare och besättning vid eskadrar

För att seglingen ska vara en säker och positiv upplevelse för alla har vi tagit fram Policy för eskader i Sverige och en Code of conduct för skeppare och besättning vid eskadrar. Läs gärna dessa dokument innan du bokar!


Har du frågor kontakta

Maila eskader@shecaptain.se och ange "Stockholm 2019" i ämnesfältet.


Nu rockar vi Stockholms eskader 2019, woohooo!!

 


KONTAKT


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event

event@shecaptain.se


Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se  


Team Motorbåt

motorbat@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se
           SHE CAPTAIN