Eskader Grekland 2019

ESKADER GREKLAND

¨


ESKADER GREKLAND

 SARONISKA ÖARNA 12-19 OKTOBER, 2019Äntligen! Nu är det dags att anmäla sig till nya utomlandsäventyr med She Captain Eskader. Den 12-19 oktober 2019 drar vi till Grekland i samarbete med vår ambassadör Dream Yacht Charter. Ett fantastiskt tillfälle att förlänga sommaren tillsammans med en massa coola She Captains. Skynda att anmäla dig så att du inte missar detta! Kroatien i maj sålde slut på 10 dagar, så tveka inte!

 

Vi flyger från Arlanda, Landvetter och Kastrup, landar i Aten och åker med bekväma bussar till marinan i Alimos/Kalamaki (ca 40 min). Där väntar fem segelbåtar 45-47 fot från Dream Yacht Charter på oss! Vi kastar loss och seglar tillsammans bland de Saroniska öarna i Egeiska havet. Båtarna är moderna, lätthanterliga och fullt charterutrustade med bekväma dubbelhytter, toaletter och dusch.


Du behöver förstås inte vara seglingsvan för att hänga med! Besättningarna sätter vi ihop så att det på alla båtar finns erfarna She Captains. Skeppare är vi såklart själva! För det behöver du ha intygsbok med Förarbevis eller motsvarande och vara van vid medelhavstilläggning med aktern in mot land och stävankare eller mooring-linor.


Vi lär oss av varandra och alla får prova på – eskadersegling innebär härlig och säker segling utan att vara en vanlig seglingskurs. Vi kommer att få en magisk vecka i den fantastiska grekiska övärlden, träffa nya vänner, ha riktigt kul och samla roliga minnen tillsammans! Ibland stannar vi i hamnar och utforskar området på land, ibland ankrar vi i en naturvik där vi simmar, snorklar och softar. En del måltider lagar vi ombord, andra går vi på restaurang och letar kanske upp något dansställe. Vi seglar 3-5 timmar dagligen till nya hamnar och varvar med badstopp och andra upptåg. Några möjliga mål är Hydra, Poros, Spetses och Egina.


Eskaderledningen planerar en preliminär rutt tillsammans med Dream Yacht Charter med lokalkännedom. Beroende på väder och vind kan rutten komma att förändras. Varje dag hålls skepparmöten där nästa etapp planeras, skepparna informerar hela besättningen så att alla vet vad som kommer att hända härnäst. Gemensamma utflykter och sightseeing anordnas inte av She Captain, men beroende på intresse löser vi detta spontant och lokalt. Vindarna är ofta nord-nordost så det blir kryss tillbaka till hemmahamnen dagen innan hemresa. Vi avslutar sedan sista kvällen med ett riktigt grymt She Captain Party. Du behöver ha fyllt 18 år och ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader efter hemkomst.


Vi kommer att ha en pre-sailing träff för alla anmälda She Captains 1-2 månader före avresa. Där presenteras hela upplägget, besättningarnas sammansättning och du får chans att ställa alla dina frågor.


Om du inte redan är medlem behöver du först joina She Captains medlemsklubb, The Club, för att kunna anmäla dig till eskadern. Klicka här>

Anmälan gör du sedan på Dream Yacht Charters hemsida, klicka här>


Teknisk researrangör är Poseidon Travel AB, dotterbolag till Dream Yacht Charter.


Nu kör vi!!! Goooo Sailing Gals!

ALLT DU BEHÖVER VETA


När

12-19 oktober 2019


Var

Grekland, Saroniska öarna i Egeiska havet (flyg till Aten)

 

När öppnar anmälan?

Anmälan öppnar 8 mars. När eskadern är fullbokad kan du fortsatt anmäla dig till reservlistan, i fall någon hoppar av eller får förhinder.

Anmälan till reservlista sker även det genom bokningslänken.


Hur anmäler jag mig?

Om du inte redan är medlem behöver du först joina The Club för att kunna anmäla dig, klicka här>

Anmälan gör du sedan på Dream Yacht Charters hemsida, klicka här>

OBS Du behöver ha fyllt 18 år och ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader efter hemkomst.


Pris

Från 8950 kr. Läs mer om pris och betalning på Dream Yacht Charters hemsida, klicka här>


Tips & Tricks för eskader

Eskaderlivet blir sååå mycket roligare och lättare om man planerar lite i förväg. Här har vi samlat våra bästa Tips & Tricks för eskader.


She Captain Policy för eskader utomlands och Code of conduct för skeppare och besättning

För att seglingen ska vara en säker och positiv upplevelse för alla har vi tagit fram Policy för eskader utomlands och en

Code of conduct för skeppare och besättning vid eskadrar. Läs gärna dessa dokument innan du bokar!


Har du frågor kontakta

Maila eskader@shecaptain.se och ange "Grekland 2019" i ämnesfältet.


Nu rockar vi Greklandseskader 12-19 oktober 2019, woohooo!!


AMBASSADÖRER


Dream Yacht Charter

Världens största båtuthyrningsföretag


KSSS

Kungliga Svenska SegelsällskapetJOINA OSSKONTAKTA OSS


Team Medlemskap & Cardskipper

admin@shecaptain.se 


Team Event

event@shecaptain.se


Team Eskader

eskader@shecaptain.se  


Team Motorbåt

motorbat@shecaptain.se


Team Samarbeten

collaboration@shecaptain.se


Team Press & PR

press@shecaptain.se


Team Kläder

klader@shecaptain.se